Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Republica Moldova, Ucraina şi Georgia au semnat o Declaraţie comună pentru regândirea Parteneriatului Estic

Publicat:

Moldova, Ucraina si Georgia vor solicita impreuna sa promoveze o rezolutie prin care tarile respective sa obtina o sustinere politica clara si o foaie de parcurs pentru aderarea la UE. Viziunile si asteptarile deputatilor moldoveni, georgieni si ucraineni cu privire la viitorul relatiilor cu UE se contin intr-o declaratie comuna care vizeaza regandirea strategica a , transmite IPN.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație comuna: SUA saluta decizia Romaniei de a dona un sistem Patriot Ucrainei

12:35, 27.06.2024 - Statele Unite ale Americii apreciaza recenta decizie a Romaniei de a ceda un sistem Patriot catre Ucraina si rolul de lider al tarii noastre pe Flancul estic al NATO, precizeaza Declaratia comuna adoptata dupa Reuniunea Dialogului Strategic intre cele doua tari.Respectiva reuniune a avut loc pe 21 iunie…

Klaus Iohannis pleaca la Bruxelles. Subiectele de pe agenda președintelui

11:30, 26.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numarandu-se sprijinul pentru Ucraina si Republica Moldova, respectiv noua structura a Parlamentului European, transmite Administratia Prezidentiala.

Romania și alte 16 țari au semnat o declarație comuna pentru un acord de incetare a focului in Gaza

20:06, 06.06.2024 - Președintele roman Klaus Iohannis se numara printre cei 17 șefi de stat care au semnat o Declarație comuna de susținere a unui acord de incetare a focului in conflictul dintre Israel și Hamas, conform Administrației Prezidențiale.

Iohannis și alți 17 șefi de stat au semnat o declarație comuna pentru un acord de incetare a focului in Fașia Gaza

18:51, 06.06.2024 - Presedintele Klaus Iohannis este unul dintre cei 17 sefi de stat care au semnat o declaratie comuna ce sustine un acord de incetare a focului in conflictul Israel - Hamas, transmite Administratia Prezidentiala.

General american, avertisment care da fiori: "Daca rușii ocupa Odessa, Romania nu ar avea suficiente forțe sa se apere de rachetele Rusiei!"

12:16, 28.05.2024 - Generalul-locotenent Hodges a menționat ca Odesa este un punct crucial pentru accesul naval la Marea Neagra și ca, daca rușii ar ajunge sa controleze orașul, ar putea avea consecințe severe pentru Romania și Republica Moldova. Aceasta situație ar putea genera o serie de riscuri, inclusiv un potențial…

‘Daca rușii ocupa Odesa, Romania nu ar avea suficiente forțe sa se apere de rachetele Rusiei’

10:51, 28.05.2024 - Generalul-locotenent (r) Ben Hodges, fost comandant al trupelor terestre americane stationate in Europa, a explicat luni, intr-un interviu la Antena 3, riscurile pentru Romania si Republica Moldova daca rusii ajung sa ocupe Odesa. „Daca rușii reușesc cumva sa ocupe Odesa, asta va insemna ca Statele…

Klaus Iohannis si liderii altor 17 state au semnat o declaratie comuna privind eliberarea ostaticilor din Gaza

17:05, 25.04.2024 - Klaus Iohannis a semnat alaturi liderul SUA și omologi sai din alte 17 state, o declaratie comuna prin intermediul careia se solicita eliberarea imediata a ostaticilor deținuți de Hamas in Gaza, anunța, joi, Administrația Prezidențiala.

Liderii G7 au semnat o declaratie comuna in favoarea Israelului: „Ne exprimam solidaritatea si sprijinul deplin”

21:40, 14.04.2024 - In contextul in care atacul masiv si fara precedent al Iranului asupra Israelului a trezit temeri cu privire la o conflagratie regionala, liderii G7 s-au intalnit in cadrul unei videoconferinte si au emis o declaratie comuna.


Ce parere ai despre aceasta stire?