Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Renumitul pictor francez Guy de Rougemont, autor al unor opere monumentale, a decedat la 86 de ani

Publicat:

Pictorul, sculptorul si academicianul francez Guy de Rougemont, geometru al culorilor si autor al unor opere monumentale, a decedat miercuri la varsta de 86 de ani, a anuntat joi Academia de din Franta, potrivit AFP.

Moartea lui Guy de Rougemont este ''o pierdere imensa pentru forul in care acesta participa foarte activ si regulat'', a deplans intr-un comunicat Academia, din care artistul a facut parte incepand cu anul 1997, potrivit agerpres.ro.

Creatiile sale monumentale, cu forme simple si in culori vii, se afla in spatii publice si private din lumea intreaga.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fotbalistul francez Tchouameni afirma ca il „ingrozesc” opțiunile politice „extreme”

16:36, 23.06.2024 - Mijlocașul francez al echipei Real Madrid, Aurelien Tchouameni, a declarat duminica ca il „ingrozesc” opțiunile politice „extreme”, referindu-se la alegerile legislative anticipate din Franța din 30 iunie (primul tur) și 7 iulie (al doilea tur). In viața de zi cu zi, imi este teama de extreme. Sunt…

Trei moldoveni, arestați in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:30, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Trei persoane din R. Moldova, arestate in Franța: Ar fi aplicat pe ziduri, in Paris, graffiti cu sicrie și mesajul „soldat francez in Ucraina”

16:15, 08.06.2024 - Trei persoane din Republica Moldova au fost retinute si plasate in arest la Paris, fiind suspectate ca au aplicat pe ziduri sabloane de tip graffiti ce reprezinta sicrie, insotite de mentiunea "soldat francez in Ucraina", potrivit BFMTV, scriu stirileprotv.ro .

Apar noi informații despre tinerii romani inghițiți de ape in Italia! Ce faceau in mijlocul apelor cei trei VIDEO

21:06, 03.06.2024 - Autoritațile au incercat sa ii salveze, insa, tinerii nu au reușit sa se prinda de corzile aruncate spre ei. La operațiunile de cautare participa nu mai puțin de doua elicoptere, mai multe drone, scafandri și pompieri. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emoțional!  ❌️ #Udine , prosegue…

Kylian Mbappe la Jocurile Olimpice - o chestiune de stat pentru Franța

16:30, 26.05.2024 - Ministrul francez al sporturilor, Amelie Oudea-Castera, a confirmat sambata ca marți, la Palatul Elysee, a avut loc o intalnire "privata" intre președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, și președintele francez, Emmanuel Macron, cu privire la posibila participare a lui Kylian Mbappe la JO,…

Dabney Coleman, renumitul actor de comedie, a decedat la varsta de 92 de ani

10:15, 18.05.2024 - Dabney Coleman, actorul care a adus o nota glorioasa de șmecherie in interpretarea unor raufacatori comici in filme precum „9 to 5” și „Tootsie”, a murit la varsta de 92 de ani. Coleman a murit „in mod pașnic și rafinat” in casa sa din Santa Monica, California, joi, a declarat fiica sa, Quincy Coleman,…

Noua Caledonie, teritoriul francez de peste mari cuprins de violențe, teren de joc al serviciilor secrete din mai multe țari

15:15, 16.05.2024 - Ciocnirile din ultimele zile intre manifestanți și poliție in Noua Caledonie, controlata de Franța, sunt rezultatul unei interferențe straine, a declarat joi,16 mai, Parisul, in timp ce oficialii locali au promis sa restabileasca ordinea in acest teritoriu din Pacificul de Sud.

Moartea pandește la orice pas in Ucraina: 21 de oameni au decedat fulgerator, iar 87 au fost raniți

20:15, 05.04.2024 - Ministrul ucrainean de interne, Ihor Klimenko, a declarat ca aproximativ 25% din teritoriul Ucrainei este contaminat cu obiecte explozive, cel mai dens minate fiind zonele eliberate de sub ocupatia rusa, scrie Ukrinform, relateaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?