Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe

Publicat:
Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe

a fost inculpat miercuri pentru violarea actritelor , in 2013, si Isild le Besco, intre 1998 si 2000, cineastul fiind plasat sub control judiciar, transmite AFP, relateaza Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un magistrat francez l-a acuzat pe regizorul de film Benoit Jacquot de violarea a doua actrite

05:05, 04.07.2024 - Regizorul francez Benoit Jacquot a fost acuzat de violarea a doua actrite, informeaza Rador Radio Romania.Un magistrat francez l-a acuzat pe regizorul de film Benoit Jacquot de violarea a doua actrite.

Cine a compus de fapt celebrul „Bolero” de Ravel: decizia unui tribunal francez și interesele financiare din spatele unui presupus „coautor”

21:40, 28.06.2024 - Un tribunal francez a decis ca „Bolero”, una dintre cele mai cunoscute lucrari de muzica clasica din lume, a fost scrisa doar de Maurice Ravel, intr-un verdict intr-un caz cu mari mize financiare care ar fi putut duce la scoaterea lucrarii din domeniul public, scrie The Guardian.Maurice Ravel a interpretat…

Feyenoord l-a transferat pe tanarul francez Chris-Kevin Nadje

23:21, 06.06.2024 - Clubul olandez Feyenoord Rotterdam a ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului francez Chris-Kevin Nadje, de la Versailles, conform informatiilor publicate joi de cotidianul francez L’Equipe.

Europa sub privirea necruțatoare a unui artist: Semnele progresismului și ale razboiului

05:30, 22.05.2024 - Romania traieste intr-un simulacru democratic – observat de altfel si in alte tari – un stat hibrid in care presedintele trebuie sa fie ales si acceptat pentru a raspunde criteriilor impuse de partenerul strategic. Ceea ce urmareste U.E. este o forma de neo-colonialism supranational printr-un transfer…

Guvernul francez anunta noi masuri pentru a rezolva criza din sectorul agricol

10:35, 28.04.2024 - Guvernul francez a dat sambata publicitatii o serie de masuri suplimentare in favoarea agricultorilor, in speranta ca va incheia odata pentru totdeauna criza aparuta la inceputul anului.

Primarul comunei Ciorani, inculpat intr-un nou dosar de fraudare a alegerilor

18:35, 26.04.2024 - Primarul comunei prahovene Ciorani, Marin Voicu, trimis in judecata pentru fraudarea alegerilor locale din 2020, a fost pus sub acuzare intr-un dosar similar, care vizeaza fraudarea alegerilor parlamentare din 2020.

CAZ NEOBIȘNUIT Un cuplu francez a primit interdicție pe viața de a mai deține animale

10:16, 08.04.2024 - Un cuplu din Nisa, Franța, care locuia intr-un apartament de 80 de metri patrați alaturi de peste 150 de pisici și 7 caini, a primit interdicție pe viața sa mai dețina animale de companie. The post CAZ NEOBIȘNUIT Un cuplu francez a primit interdicție pe viața de a mai deține animale first appeared on…


Ce parere ai despre aceasta stire?