Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REGINA INSTAGRAMULUI a despicat rețeaua de socializare în două. CE ARATĂ bombata internetului | GALERIE FOTO

Publicat:

1471003927 Instagramul are o nou regina. Și este tare mandra ca fanii au numit-o așa. iși etaleaza formele voluptoase pe rețeaua de socializare.

Potrivit imaginilor postate pe blog.pairade.com, tanara prefera sa-și etaleze formele numai in bikini sau chiloți tanga. Imaginile cu ea au primit mii de like-uri.

In galeria foto de mai sus puteți vedea cum arata regina instagramului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Donald Trump s-a razgandit: dupa ce a vrut sa interzica TikTok, și-a facut cont pe rețeaua de socializare

18:40, 02.06.2024 - Candidatul republican la presedintia SUA Donald Trump si-a lansat contul de TikTok, platforma de socializare dedicata clipurilor video ce este detinuta de compania chineza ByteDance si pe care a incercat sa o interzica pe cand era presedinte, transmite duminica Reuters.

Serbare Campeneasca la Cumpana, un prilej de bucurie si socializare pentru toti locuitorii (GALERIE FOTO)

16:00, 25.05.2024 - Primaria si Consiliul Local al comunei Cumpana, organizeaza astazi evenimentul "Serbarea Campeneasca", Initial, evenimentul a fost programat pentru data de 1 mai 2024, insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a fost amanat.Evenimentul este dedicat tuturor locuitorilor comunei Cumpana, familiilor…

Expozitie dedicata Zilei Cartii si Dreptului de autor la Biblioteca Judeteana Ioan N. Roman Constanta. Care este tematica acesteia (GALERIE FOTO)

10:25, 04.04.2024 - In perioada 1 ndash; 30 aprilie 2024, vizitatorii pot vedea in holul parterului Bibliotecii Judetene "Ioan N. Roman" Constanta expozitia "Natura vazuta de scriitori si publicisti". Expozitia este dedicata "Zilei Cartii si Dreptului de autor", marcata pe 23 aprilie si cuprinde documente din colectiile…

Incaierare intre fete, in plina strada. S-au luat de la o cearta pe rețeaua de socializare

16:30, 03.04.2024 - A fost scandal intre un grup de fete, pe o strada din Galați. Doua fete au fost agresate de mai multe adolescente, in urma unui discuții in contradictorii pe o rețea online de socializare. Ele au fost paruite, scuipate și lovite cu pumnii și picioarele.


Ce parere ai despre aceasta stire?