Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elizabeth a II-a era mare fan al fotbalului: echipa din Premier League pe care a susținut-o discret toată viața

Publicat:

a II-a a incetat din viața la varsta de 96 de ani. O prezența discreta in ultima parte a vieții, regina a fost activa in tinerețe și, asemeni multor britanici, a iubit fotbalul cu pasiune.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tot mai mulți oameni iși inchid televizoarele pentru a-și proteja sanatatea mintala: Știrile deprimante și politica obositoare, deprima

04:35, 18.06.2024 - Din ce in ce mai mulți oameni renunța la știri, pe care le considera deprimante. Un studiu global subliniaza ca 39% dintre oameni evita activ știrile, iar tinerii prefera surse alternative precum Facebook, YouTube și TikTok pentru a se informa.

Nicușor Dan devine jucator: Le transmite un mesaj clar partidelor care l-au susținut

10:06, 10.06.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat in urma cu puțin timp ca nu are timp de politica de partid, referitor la o eventuala inscriere intr-o formațiune politica dintre cele 3 care l-au susținut pentru un nou mandat.

Materom: Oferta de primavara pentru calatorii confortabile și mult mai sigure

10:50, 20.05.2024 - Urmarește-ne pe rețelele sociale, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte Materom Automotive: Facebook: https://www.facebook.com/MateromMercedesBenzBistrita/ Instagram: https://www.instagram.com/materom_mercedes_benz/ Site web: https://www.mercedesbistrita.ro/ #MercedesBenz #onlineappointment #Revizii…

Dublul campion mondial Olimpiu Nodea a incetat din viata la 88 de ani

22:00, 15.05.2024 - Fostul international Olimpiu Nodea, dubla campion mondial, a incetat din viata la varsta de 88 de ani, a anuntat, miercuri, Federatia Romana de Handbal pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

FOTO REPORTAJ Din viața și problemele vecinilor lui Dumitru Buzatu, fostul lider PSD aflat in arest la domiciliu, intr-un sat de langa Vaslui. „Doar n-o sa-l plangem pe el acum!” 

07:00, 12.05.2024 - Pentru oamenii din Marașeni, un sat la 8 kilometri de Vaslui, suma de 250.000 de euro, cea pentru care a fost arestat Dumitru Buzatu, fostul cap al județului, nu inseamna nimic. Pentru ca nu poate fi cuprinsa cu mintea, antrenata sa socoteasca in lei și inca in lei vechi. Prin urmare, nici 1,25 de milioane…

Fostul portar Florin Oprea a incetat din viata la varsta de 76 de ani

11:15, 23.04.2024 - Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular intre buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova in sezonul 1973-1974, in care alb-albastrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a decedat, marti, a anuntat clubul pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?