Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reghecampf, ŞANTAJAT! Asociat cu INTERLOPI şi cu MAFIA PARIURILOR

Publicat:

nu s-a multumit sa-i jigneasca pe si pe . A trecut si la dezvaluiri despre antrenorul de 37 de ani. Fotbalistul a plecat in Serbia si, in drum spre casa, a facut un comentariu cu care-l santajeaza pe tehnician.

"Reghe a zis ca ma amendeaza? Probabil ca el nu stie ca am reziliat contractul cu Steaua, deci n-are cum sa ma amendeze. Oricum, il astept cu drag la Belgrad, la o intalnire cu prietenul nostru comun Zonja. Stie el foarte bine la cine ma refer", a fost mesajul misterios al lui Martinovic.

Gsp.ro…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024: Serbia amenința ca se retrage din competiție

08:26, 21.06.2024 - Federația de la Belgrad amenința cu retragerea de la Euro 2024, daca UEFA nu va lua masuri dure in urma incidentelor de la partida Croația - Albania, scor 2-2, in care fanii celor doua naționale au strigat la unison mesaje greu de reprodus impotriva sirbilor, scrie Eurosport. Selectionatele Croatiei…

Mihai Stoica ii raspunde lui Marius Lacatuș: „E simbolul Stelei in continuare, dar sa nu iși renege trecutul”

09:40, 09.06.2024 - Mihai Stoica (59 ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comentat pe baza declarațiilor oferite de Marius Lacatuș, legenda a clubului Steaua și nume sinonim cu succesul „viteziștilor” din anii 1980 și 1990. ...

Partidul la putere din Serbia a castigat alegerile la Belgrad, la sase luni dupa acuzatiile de frauda

10:26, 03.06.2024 - Partidul la putere in Serbia a castigat alegerile la Belgrad, a anuntat presedintele Aleksandar Vucic duminica seara, la sase luni dupa un prim scrutin umbrit de fraude, manifestatii, proteste internationale si in fata unei opozitii mai divizate ca niciodata.

Polițiștii din Capitala au descins peste 'mafia pariurilor': Ce faceau doi angajați Unibet

16:41, 29.05.2024 - Polițiștii bucureșteni aui facut, miercuri, mai multe percheziții, vizați fiind angajații unei case de pariuri care ar avea legatura cu mafia pariurilor. Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO este vorba despre Unibet.

Scandalul pariurilor - Important fotbalist brazilian, suspectat ca ar fi primit intentionat cartonase galbene

09:50, 24.05.2024 - Lucas Paqueta, internațional brazilian și mijlocașul formației West Ham United, se afla in centrul unui scandal legat de pariuri. Fotbalistul este suspectat ca ar fi primit intenționat mai multe cartonașe galbene in ultimele doua sezoane din Premier League pentru a favoriza anumite pariuri sportive.

Serbia isi reafirma atasamentul fata de integritatea teritoriala a Ucrainei

17:50, 13.05.2024 - Noul premier sarb, a carui tara este aliat apropiat al Moscovei, a reafirmat luni atasamentul Serbiei fata de ''integritatea teritoriala'' a Ucrainei, in timpul unei intalniri cu seful diplomatiei ucrainene Dmitro Kuleba, aflat in vizita la Belgrad, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Litoralul Serbiei, la doar doua ore de Timișoara, pregatit sa primeasca și anul acesta vizitatori din Romania

17:05, 15.04.2024 - Tot mai mulți romani, mai ales din zonele de vest și sud-vest ale țarii, incep sa descopere oferta turistica atractiva a vecinilor sarbi. Una dintre destinațiile preferate de romani in Serbia se gasește la doar doua ore de mers cu mașina din Timișoara, pe malul Dunarii, o stațiune și o zona supranumite…

Unul dintre suspecții in moartea Dankai, fetița de 2 ani din Serbia, a MURIT in inchisoare

14:35, 07.04.2024 - Acesta a murit in secția de poliție din Bor, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne, citat de B92 TV. Suspectului i s-ar fi facut rau la primele ore ale dimineții și in ciuda intervenției rapide a medicilor din Bor, acesta a murit, din cauze naturale.Procurorii au dispus efectuarea unei autopsii la…


Ce parere ai despre aceasta stire?