Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regele Salman al Arabiei Saudite a fost internat în spital din cauza unei inflamaţii a vezicii biliare

Publicat:

Regele Salman bin Abdulaziz al , in varsta de 84 de ani, a fost internat in spital din cauza unei inflamatii a vezicii biliare, potrivit Reuters. In urma veștii, premierul IrakuluiMustafa al-Kadhimi, și-a amanat vizita in . Informația a fost confirmata și de ministrul saudit de externe, pe Twitter

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arabia Saudita a anunțat de ce boala sufera regele Salman

00:21, 20.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce monarhul a fost supus unor teste medicale.

Regele Salman al Arabiei Saudite, tratat pentru o inflamatie pulmonara

23:56, 19.05.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite va fi supus unui program de tratament la Palatul Al Salam din Jeddah pentru o inflamatie pulmonara, a anuntat duminica agentia de presa de stat, la cateva ore dupa ce a fost supus unor teste medicale, relateaza agenția de presa Reuters, preluata de news.ro.Citand curtea…

Regele Arabiei Saudite va fi supus unor teste medicale din cauza unei febre puternice

20:25, 19.05.2024 - Regele saudit Salman bin Abdulaziz va fi supus duminica unor teste medicale din cauza "temperaturii ridicate si durerilor de articulatii", a anuntat agentia de stiri de stat SPA, preluata de Reuters si AFP. Examinarea medicala va fi efectuata la clinica regala de la palatul Al Salam din Jeddah. Regele…

Regele Salman al Arabiei Saudite, investigat medical din cauza simptomelor de febra și dureri articulare

13:25, 19.05.2024 - Regele Salman bin Abdulaziz al Arabiei Saudite este supus duminica unor analize medicale din cauza ”temperaturii ridicate si a durerilor articulare”, a informat agentia de presa de stat SPA, citata de Reuters.

Regele Salman al Arabiei Saudite a fost internat pentru 'analize medicale de rutina'

18:26, 24.04.2024 - Regele Salman al Arabiei Saudite, in varsta de 88 de ani, a fost internat in spital pentru o serie de "analize de rutina", a anuntat miercuri Curtea regala, in cadrul unei rare declaratii publice cu privire la starea de sanatate a suveranului, transmite AFP, informeaza Agerpres.

Explozie intr-un bloc, din cauza unei trotinete electrice. Un barbat a fost transportat la spital cu arsuri

14:05, 17.04.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un bloc din Iași, din cauza unei trotinete care a fost lasata la incarcat. Un barbat a suferit mai multe arsuri și a fost transportat de urgența la spital.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?