Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Referendumul din Republica Centrafricană se apropie de final

Publicat:

Centrele de vot din se apropie de ora inchiderii urnelor, in referendumul privind aprobarea unui al treilea mandat prezidential pentru presedintele Faustin-Archange Touadera, scrie Rador.

Potrivit informatiilor, prezenta la vot ar putea fi una extrem de scazuta, dupa ce partidele de opozitie au facut apel la boicotarea referendumului, argumentand ca intentia lui Faustin-Archange Touadera este de a ramane presedinte pe viata, sub protectia din ce in ce mai vizibila a gruparii de mercenari Wagner din Rusia.

CITESTE SI Uleiul de masline a devenit noul aur: Pe fondul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Imperiul lui Prigojin' revine la viața: mercenarii Wagner sunt din nou la butoane / Doua continente vizate

15:50, 22.06.2024 - Jurnalistii redactiei in limba rusa a postului BBC au aflat ca foștii mercenari din compania militara privata Wagner lupta acum acum parțial in Siria, in Republica Centrafricana și in cadrul unitatii cecene Ahmat, care lupta impotriva Ucrainei.

Rusia trimite studenți africani sa lupte in Ucraina și ii amenința cu deportarea, daca refuza, scrie Bloomberg

19:31, 09.06.2024 - Autoritațile ruse ii forțeaza din ce in ce mai mult pe studenții africani și tinerii lucratori migranți sa semneze contracte cu Ministerul Apararii, amenințand ca nu vor reinnoi vizele de studenți și de munca, scrie Bloomberg, citand oficiali europeni.Strainii recrutați in acest fel pentru a servi in…

Rușii i-au facut statuie de bronz lui Evgheni Prigojin la mormant, in ziua in care ar fi implinit 63 de ani

17:40, 01.06.2024 - O statuie din bronz a fostului lider al grupului paramilitar Wagner, Evgheni Prigojin, care a murit intr-un accident de avion in august 2023, la doua luni dupa o revolta esuata in Rusia, a fost dezvelita, sambata, la mormantul sau din Sankt Petersburg, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Se complica ecuația razboiului din Ucraina: Rusia beneficiaza de resurse din Africa (Presa)

21:26, 24.05.2024 - Serviciile secrete britanice au declarat ca Rusia iși consolideaza razboiul impotriva Ucrainei cu resurse care au fost destinate anterior Africii, inclusiv Afrika Korps, care include foști mercenari Wagner.

Moscova ii vizeaza pe etnicii germani din Rusia intr-o noua companie de propaganda, in cautare de carne de tun

20:45, 20.05.2024 - Rusia a lansat o campanie de propaganda care vizeaza vorbitorii de limba germana pentru a-i atrage de partea armatei sale și pentru a se inrola in forța mercenara Wagner, in cel mai recent caz in care Rusia se afla in cautare de minoritați etnice pentru a-i servi drept carne de tun.

Irina Fodor anunța ca filmarile la „Asia Express” se apropie de final

00:05, 18.04.2024 - La finele lunii februarie, frumoasa buzoianca Irina Fodor a pornit in aventura de pe taramul asiatic. La scurt timp dupa indragita prezentatoare, concurenții de la „Asia Express” au parasit și ei Romania, in gașca fiind și un buzoian, cantarețul Andrei Ionuț Ursu. Cursa a debutat in Thailanda, țara…

Gorghiu: Procedura in cazul fugarului Arsene se apropie de final

20:50, 15.04.2024 - Procedura in cazul fugarului Arsene se apropie de final, spune, luni, ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Ea afirma ca Ionel Arsene a invocat ca are depresie și ca exista un risc ridicat de suicid daca ar fi incancerat in penitenciarele din Romania

Alina Gorghiu: Procedura de predare a fugarului Ionel Arsene se apropie de final

18:15, 15.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat, luni, ca procedura de predare din Italia a fostului presedinte al Consiliului Judetean Neamt Ionel Arsene condamnat pentru trafic de influenta se apropie de final, precizand ca sistemul penitenciar din Romania are capacitatea sa se ocupe de persoanele condamnate…


Ce parere ai despre aceasta stire?