Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Redeschiderea şcolilor va da un nou impuls pandemiei. Gheorghiţă: Valul 4 nu s-a terminat

Publicat:

a avertizat ieri ca numarul cazurilor de COVID va creste in urmatoarele saptamani ca urmare a redeschiderii scolilor. Acesta atrage atentia ca certificatele verzi obligatorii la locul de munca sunt esentiale pentru a nu ne mai expune zilnic la infectie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

EURO 2024. Georgia a terminat la egalitate cu Cehia in Grupa F, unde Turcia ocupa primul loc

18:05, 22.06.2024 - Selectionatele Georgiei si Cehiei au incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul care a avut loc sambata, pe Volksparkstadion din Hamburg, in Grupa F a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, gazduit de Germania.

Xtra Night Show. Una dintre ultimele iubite ale lui Irinel Columbeanu iși dorește sa faca pace cu el! Daiana a terminat liceul recent și a vrut sa il viziteze la azil: ”M-a refuzat” / VIDEO

22:35, 05.06.2024 - Una dintre ultimele iubite ale lui Irinel Columbeanu face dezvaluiri incendiare! Daiana a terminat recent liceul, iar acum a vrut sa il viziteze pe fostul afacerist. Mare i-a fost surprinderea cand a fost refuzata. Daiana a declarat ca vrea sa faca pace cu Irinel Columbeanu și sa ingroape securea razboiului!

Gabriela Firea: Primaria trebuie sa lupte impotriva drogurilor. Se vand in apropierea școlilor și nimeni nu face nimic - VIDEO

18:21, 02.06.2024 - In cadrul unei noi dezbateri din seria „Spune NU drogurilor! Alege viața”, organizata de Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, au participat peste 300 de tineri și au fost discutate cu specialiști principalele masuri care ar trebui luate de autoritațile din București.  

Redeschiderea circulației pe Transalpina, verificata. De cand s-ar putea circula pe tot tronsonul

18:35, 27.05.2024 - O comisie de specialiști din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova va verifica, in ultima saptamana de primavara, starea drumului pe cea mai inalta șosea din țara, Transalpina, in vederea redeschiderii circulației pe tot tronsonul de aproximativ 150 de kilometri.

Ce inseamna cele 4 titluri consecutive pentru Manchester City și Pep Guardiola? Și o UMBRA: investigația din 2018 care nu s-a terminat nici acum

12:06, 20.05.2024 - Patru ediții ale Premier League caștigate consecutiv (2021, 2022, 2023 și 2024) și șase in total la Manchester City - toate acestea sunt scrise in palmaresul lui Pep Guardiola, in cei șapte ani petrecuți la clubul englez. Titlurile cucerite la rand sunt o premiera pentru fotbalul insular, performanța…

Vipera neagra intalnita de un detectorist de metale pe o poteca din Munții Buzaului. Cum s-a terminat aventura

17:55, 03.05.2024 - Mai multe specii de șerpi veninoși se gasesc in Romania, iar cei care viziteaza zonele populate de aceștia trebuie sa-și ia masuri de precauție. O vipera neagra a fost intalnita de un detectorist de metale buzoian, care explora imprejurimile viaductului Giurca, de pe traseul drumului național DN 10.

Cea mai mare reuniune a școlilor de dans popular din Romania, organizata la Cluj-Napoca FOTO

16:20, 19.04.2024 - In perioada 12-14 aprilie 2024, Școala de Dans Tradițional „Dor de Joc” a gazduit cea mai mare reuniune de dans popular din țara, Congresul Național al Școlilor de Dans Popular Romanesc „Hai la Joc”.

Catalin Cirstoiu, ascensiune fantastica in cariera dupa ce a fost nașit de Basescu: A terminat cu 4 ani mai devreme (documente)

12:15, 19.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul independent la Primaria Capitalei, susținut de coaliția PNL-PSD a avut o ascensiune fulminanta pe scara carierei, mai ales dupa ce a fost cununat de Traian Basescu. Conform informațiilor și documentelor prezentate de Realitatea PLUS, e la devenit medic primar cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?