Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Recunoşti vedeta? Uite-o aici când era mică şi slăbănoagă

Publicat:

le-a facut o surpriza placuta fanilor sai postand pe facebook mai multe imagini de colectie de pe vremea cand era doar un copil zvapaiat.


Vedetele au facut o adevarata moda in ultima perioada din a le arata fanilor imagini din copilaria lor. A venit si randul Deliei, care a gasit in albumul prafuit mai multe fotografii de mult nevazute.

Delia apare in cateva ipostaze interesante. Fie incotosmanata din cap pana-n picioare, fie intr-o postura de fetița scoasa parca din reclama de la Eugenia.


Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini teribile cu Celine Dion. Cum a fost fotografiata vedeta, la insistențele acesteia

23:05, 25.06.2024 - Celine Dion, in varsta de 56 de ani, a insistat sa arate imagini cu ea in timp ce sufera o criza, in noul ei documentar, “I Am: Celine Dion”, noteaza presa internaționala. Vedeta, care sufera de o tulburare neurologica autoimuna rara numita sindromul persoanei rigide, care i-a afectat capacitatea de…

Recunoști fetița din imagini? In prezent este o vedeta indragita / FOTO

22:10, 01.06.2024 - O recunoști pe fetița din imagini? In prezent este una dintre cele mai indragite vedete și a ajuns chiar și pe covorul roșu de la Cannes. Daca nu ai reușit pana acum, mai ai timp sa te gandești.

Reacția lui Teo Trandafir, dupa ce Delia a dezvaluit ca sufera de 4 afecțiuni neurologice: „Ne gandim mereu ca vedetele astea nu au nicio problema”

15:26, 01.06.2024 - Teo Trandafir a reacționat in emisiunea „Follow us”, dupa ce Delia Matache a dezvaluit ca sufera de 4 afecțiuni neurologice. Și Ilinca Vandici a intervenit in discuție.Delia Matache a vorbit recent deschis despre provocarile pe care le intampina din cauza a patru tulburari neurologice. Intr-un interviu…

Imagini cu Oana Zavoranu din vacanța de Paște in Maramureș. Ce a descoperit acolo: „O parte de țara inca nemurdarita de timpurile grele”

15:36, 09.05.2024 - Oana Zavoranu și-a petrecut anul acesta Paștele in Maramureș. A vizitat nordul țarii și s-a declarat impresionata de oamenii pe care i-a intalnit acolo, de peisaje, dar și de tradiții. Spre deosebire de alți ani cand statea acasa alaturi de soțul ei, Oana Zavoranu a decis sa petreaca acum intr-un loc…

Imagini cu casa pe care și-a cumparat-o Oana Radu, dupa ce a plecat din apartamentul in care locuia cu fostul soț: „Cea mai frumoasa”

11:35, 30.03.2024 - Oana Radu și-a cumparat o noua locuința dupa divorțul de Catalin Dobrescu. Cei doi dețin impreuna un apartament pe care nu l-au imparțit inca, artista spune ca lasa totul pe mana justiției, caci și-a dat fostul soț in judecata. Dupa patru ani de relație, Oana Radu și Catalin Dobrescu s-au desparțit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?