Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Record absolut: Un club a legitimat un "fotbalist" de 20 de luni

Publicat:

Nascut la Genk, baietelul de un an si opt luni nu poate inca pronunta cuvintele "fotbal" sau "gol", dar i-a impresionat pe oficialii de la FC , informeaza .

"Modul in care loveste mingea este incredibil. Pentru cineva de varsta lui are un control nemaipomenit al balonului ", a declarat , directorul tehnic al clubului.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Actorul celebru care s-a nascut in urma unui viol. Modul brutal in care a aflat: „A trebuit sa accept faptul ca n-am fost dorit și ca mama a vrut sa scape de mine”

17:36, 03.06.2024 - Michael Richards se pregatește sa lanseze cartea „Extrances And Exits” pe data de 4 iunie. In ea se regasesc detalii mai puțin cunoscute despre actorul din serialul „Seinfeld”. Se pare ca acesta s-a nascut in urma unui viol despre care a aflat tarziu, de la mama sa, potrivit click.ro. „A trebuit sa…

Toni Grebla: Avem 915 secții de votare in strainatate. E un record absolut, dublu fața de 2019

20:05, 31.05.2024 - Președintele Autoritații Electorale, Toni Grebla, a declarat la emisiunea Live cu Rotaru și Kiss de la Digi24 ca la alegerile din 9 iunie vor fi organizate 915 secții de votare pentru romanii din strainatate, dublu fața de alegerile din 2019.

Victorie zdrobitoare pentru David Popovici. Doua medalii de aur in doua zile și un nou record doborat

09:25, 31.05.2024 - David Popovici este unul dintre cei mai promițatori tineri sportivi din Romania și un adevarat fenomen in lumea natației internaționale. Nascut pe 15 septembrie 2004, in București, Popovici a captat rapid atenția tuturor prin performanțele sale remarcabile in competițiile de inot, devenind un simbol…

Confruntarea generațiilor! Record absolut la Madrid: adversar cu 22 de ani mai tanar pentru Rafael Nadal! Reacție virala a puștiului cand a aflat cu cine joaca: „La naiba, baieți!”

03:45, 23.04.2024 - Darwin Blanch, un adolescent de 16 ani din Statele Unite, locul 1028 ATP, va fi primul adversar al lui Rafael Nadal in Mastersul de la Madrid. Tanarul a avut o reacție care s-a viralizat rapid pe Twitter in momentul in care a aflat ca tragerea la sorți i l-a scos in cale pe marele campion spaniol. E…

Ce a determinat-o pe Adela Popescu sa renunțe definitiv la televiziune. „Absolut ingrozitoare. Simțeam ca nu mai e nimic luminos”

11:00, 22.04.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani, s-a retras din televiziune la scurt timp dupa ce a nascut al treilea copil. Deși iubea ceea ce facea, vedeta a clacat și a luat decizia de a se retrage din fata camerelor de filmat, fiind epuizata.Vedeta a decis sa rupa tacerea și sa vorbeasca despre un subiect…

Vacanțele pe care romanii le-au luat cu asalt: Record absolut de rezervari

22:15, 10.04.2024 - Cererea pentru croaziere a revenit, depasind nivelul prepandemic. Croazierele in Caraibe, Asia sau Emirate sunt tot mai cautate, dar Marea Mediterana ramane in topul preferintelor, anunța Ziarul Financiar.Agentia de turism Croaziere.

Record absolut atins de un jucator de la Bayern Munchen in ultimul meci din Bundesliga

17:55, 06.04.2024 - ​Thomas Muller joaca de aproape 15 ani pentru echipa de seniori a celor de la Bayern Munchen, iar internaționalul german a reușit sa stabileasca o performanța greu de egalat in tricoul bavarezilor.

Nicolae Ciuca, despre plecarea primarilor la PSD: Este absolut greu de ințeles

12:30, 06.04.2024 - Liderul PNL Nicolae Ciuca a afirmat ca primarii care pleaca la PSD nu au ce sa primeasca din partea social-democratilor si a declarat ca cei care dezerteaza dintr-o formatiune politica si merg in alta parte „“pentru niste firfirei nu sunt oameni politici, nu merita atentia noastra”. Nicolae Ciuca a…


Ce parere ai despre aceasta stire?