Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rebelii pro-ruși au bombardat o coloană de militari ucraineni

Publicat:

Rebelii pro-ruși au bombardat o coloana de militari ucraineni. Teroriștii au deschis focul in direcția coloanei de blindate care se indrepta din Artemovska spre Sloviansk. Atacul a avut loc pe 1 septembrie la ora 18:30, transmite UNIMEDIA cu referire la portalul lenta.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Portavion nuclear american, lovit de rebelii Houthi: alerta in Marea Roșie / Washingtonul nu a comentat atacul

18:25, 31.05.2024 - Mișcarea yemenita Houthi a anunțat un atac asupra portavionului american nuclear Dwight Eisenhower, in Marea Roșie, relateaza canalul de televiziune yemenit Al Masirah un mesaj din partea rebelilor Houthi. Atacul a fost un raspuns la loviturile SUA și Marii Britanii asupra țintelor Houthi din Yemen.

VIDEO Razbunare crunta a Israelului, dupa atacul din Tel Aviv: Au bombardat extrem de puternic zona Rafah

10:56, 27.05.2024 - Loviturile aeriene israeliene au ucis cel putin 35 de persoane si au ranit alte zeci de persoane intr-o zona din orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, potrivit oficialilor palestinieni din cadrul serviciilor de sanatate si de urgenta civila. Acest asalt al Israelului vine in contextul in care palestinienii…

Zelenski face reproșuri partenerilor internaționali dupa atacul rusesc asupra Harkovului care a ucis șase persoane

16:45, 23.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denuntat joi un dublu atac rusesc cu 15 rachete asupra localitatii Liubotin si a orasului Harkov, in urma caruia, potrivit primelor informatii, au fost ucise cel putin sase persoane, relateaza EFE, potrivit agerpres.ro. “Teroristii rusi au profitat de faptul…

Atacul-surpriza rus asupra regiunii Harkov a expus nemilos vulnerabilitațile Ucrainei. Riscurile pentru ucraineni

23:25, 11.05.2024 - Orașul Vovceansk din nordul regiunii Harkov, eliberat de sub ocupația rusa in urma cu mai bine de 18 luni, s-a trezit vineri sub foc intens de arterie și bombardamente aeriene. Rusia a gasit o alta modalitate de a suprasolicita linia de aparare deja firava a Ucrainei, relateaza CNN.

Evaluarile bloggerilor militari ucraineni asupra situației de pe frontul de est. Trupele ucrainene s-au retras din cel puțin trei localitați

21:16, 29.04.2024 - Forțele lui Vladimir Putin au inregistrat noi caștiguri in cel puțin trei locații de-a lungul frontului estic din Ucraina - inclusiv, pentru prima data in mai multe luni, un avans in regiunea nordica Harkov.

Șapte jurnaliști au fost raniți in atacul aerian asupra unui spital din Gaza

23:05, 31.03.2024 - Șapte jurnaliști, dintre care unul care lucreaza pentru BBC, au fost raniți intr-un atac aerian israelian in curtea unui spital din Gaza. Patru membri ai gruparii militante Jihadul Islamic au fost uciși in atac, potrivit BBC, potrivit mediafax. Jurnaliștii se aflau printre sutele de persoane care…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?