Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Real Madrid vrea să-l vândă pe James Rodriguez cu 42 de milioane de euro

Publicat:

Mijlocasul columbian , revenit la dupa doi ani de imprumut la , va parasi gruparea madrilena pentru 42 de milioane de euro, anunța news.ro.

dello Sport, este dorit la Napoli, grupare dispusa sa plateasca 42 de milioane de euro pentru Rodriguez, suma de la care este dispusa sa-l cedeze.

Citește și: Rareș Bogdan arunca bomba! Dorește inchisoare pe viața pentru aceste persoane

La Napoli, Rodriguez este dorit de fostul sau antrenor de la din perioada 2014/2015, ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carlo Ancelotti și-a ales favoritul pentru Balonul de Aur: „Ce a facut in acest sezon e special”

17:10, 09.05.2024 - ​Real Madrid a obținut calificarea in finala UEFA Champions League, dupa o dubla nebuna cu Bayern Munchen (4-3 la general), iar tehnicianul „los blancos” și-a ales favoritul pentru caștigarea Balonului de Aur.

Am reusit din nou, a spus Ancelotti (Real Madrid) dupa calificarea in finala Ligii Campionilor

09:56, 09.05.2024 - "Am reusit din nou", a rezumat antrenorul Carlo Ancelotti dupa "remontada" echipei sale in fata lui Bayern Munchen (2-1), in mansa secunda a semifinalelor Ligii Campionilor, care i-a adus calificarea in finala lui Real Madrid, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Faze controversate in Real Madrid – Bayern Munchen! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!

00:01, 09.05.2024 - Faze controversate in Real Madrid – Bayern Munchen! In minutul 71 al partidei jucatorii antrenati de Carlo Ancelotti au reusit sa egaleze, dar golul a fost anulat. Ulterior, golul de 2-1 pentru Real, marcat de Joselu, a avut si el nevoie de VAR pentru a fi validat. In minutul 71, mingea a intrat in…

 Și-a facut singura cel mai frumos cadou!

15:15, 02.05.2024 - Borussia Dortmund și-a facut cel mai frumos cadou. Borussia Dortmund a caștigat miercuri seara prima manșa a semifinalei cu PSG din semifinala Champions League. Sigur, a caștigat momentan o batalie, nu și razboiul. Invingatorukl cel mare se va ști marțea viitoare, pe Parc des Princes. Insa succesul…

Concluziile lui Carlo Ancelotti dupa remiza dintre Bayern Munchen și Real Madrid - Ce l-a nemulțumit

10:25, 01.05.2024 - Carlo Ancelotti s-a declarat mulțumit de remiza obținuta de Real Madrid pe terenul lui Bayern Munchen (2-2, manșa tur din semifinalele Champions League), insa au existat și lucruri care l-au deranjat pe antrenorul italian.

Carlo Ancelotti, dupa remiza de la Munchen

08:50, 01.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat in partida cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu si de evolutia elevilor sai pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei. „Este un rezultat…

Carlo Ancelotti se declara mulțumit de rezultatul meciului Bayern-Real: A fost un rezultat bun

08:40, 01.05.2024 - Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat in partida cu Bayern Munchen, din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal, dar nu si de evolutia elevilor sai pe stadionul Allianz Arena din capitala Bavariei.

Mijlocașul de 50 de milioane de euro, dorit de Bayern Munchen, Arsenal și Barcelona

14:51, 01.04.2024 - Martin Zubimendi (25 de ani), mijlocașul „inchizator” al celor de la Real Sociedad, a starnit interesul unor nume grele din fotbalul european precum Bayern Munchen, Arsenal și Barcelona. Fabrizio Romano, jurnalistul italian specializat in transferuri, a dezvaluit ca Zubimendi ramane pe lista de transferuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?