Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacții dure ale liderilor UE și NATO, după întâlnirea lui Orban cu Putin: „Profită de președinția UE. Nu reprezintă Uniunea sau NATO”

Publicat:
Reacții dure ale liderilor UE și NATO, după întâlnirea lui Orban cu Putin: „Profită de președinția UE. Nu reprezintă Uniunea sau NATO”

Liderii europeni reacționeaza dur la vizita pe care premierul maghiar a facut-o la Moscova. Orban s-a intalnit, vineri, cu președintele rus , care i-a mulțumit ca il viziteaza in calitate de lider al țarii care deține președinți

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intalnirea lui Viktor Orban cu Vladimir Putin a provocat un conflict intre Budapesta și Berlin

16:25, 06.07.2024 - Dupa ce cancelarul german Olaf Scholz l-a criticat pe premierul maghiar Viktor Orban pentru calatoria sa la Moscova , Budapesta a anulat brusc vizita ministrului german de externe, scrie Bloomberg.

Orban n-a gasit pacea la Kremlin: ”Pozițiile Rusiei și Ucrainei sunt foarte indepartate una de cealalta”. Putin da vina pe Kiev

19:05, 05.07.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a cerut vineri „retragerea totala” a trupelor ucrainene din regiunile pe care le revendica, declarație facuta in timpul unei conferințe de presa comuna cu premierul ungar Viktor Orban, aflat intr-o vizita la Moscova. Premierul Orban s-a deplasat la Moscova pentru intalnirea…

Val de indignare in UE dupa intalnirea Orban-Putin: „Presedintia ungara se incheie inainte de a fi inceput cu adevarat”

16:40, 05.07.2024 - Premierul Ungariei, Viktor Orban, a mers vineri la Moscova pentru a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, atragandu-si imediat reprosuri din partea colegilor din UE si un avertisment ca nu vorbeste in numele Uniunii Europene, relateaza News.ro.

Vizita lui Orban la Moscova starnește reacții dure in UE (Video)

15:25, 05.07.2024 - Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a reacționat dur, dupa ce premierul  maghiar Viktor Orban a ajuns in Rusia, pentru o discuție cu Vladimir Putin. Budapesta tocmai a preluat presedintia prin rotatie a Consiliului UE. „Orban viziteaza Moscova. Ingaduința nu il va opri pe Putin. Doar…

Reactiile UE la intalnirea dintre premierul Viktor Orban si Vladimir Putin. „Președinția ungara se incheie inainte de a fi inceput”

14:50, 05.07.2024 - „Misiunea de pace” pe care si-a asumat-o premierul ungar Viktor Orban chiar inainte de un important summnit NATO si fara a avea mandatul Uniunii Europene a starnit reactii de nemultumire, dar si ingrijorari in randul liderilor europeni.

Viktor Orban a ajuns la Moscova pentru o intrevedere cu Vladimir Putin, atragandu-si criticile liderilor UE

14:10, 05.07.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a ajuns la Moscova pentru a se intalni vineri cu presedintele rus Vladimir Putin, atragandu-si critici din partea liderilor UE care l-au avertizat ca nu vorbeste in numele Uniunii Europene, relateaza Reuters si MTI.

Viktor Orban a ajuns la Moscova, pentru a se vedea cu Putin, iritand UE. Ce a declarat Ursula von der Leyen și ce spune Kremlinul

13:41, 05.07.2024 - Șeful Executivului ungar, Viktor Orban, a sosit vineri la Moscova, pentru intrevederi cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, intr-o vizita care irita Uniunea Europeana, al carei mandat nu il are premierul de la Budapesta.

La cateva zile dupa ce Ungaria a preluat președinția Consiliului UE, Viktor Orban se va intalni cu Putin, in drum spre Azerbaidjan (media)

22:20, 04.07.2024 - Premierul Ungariei, Viktor Orban, a carui tara exercita in prezent presedintia prin rotatie a Consiliului Uniunii Europene, pleaca in Azerbaidjan la summitul informal al Organizatiei Statelor Turcice (OTS), urmand sa faca o escala vineri la Moscova pentru a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin,…


Ce parere ai despre aceasta stire?