Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

R.D. Congo - 25 de soldați, condamnați la moarte de un tribunal militar pentru că au fugit din fața rebelilor M23

Publicat:
R.D. Congo - 25 de soldați, condamnați la moarte de un tribunal militar pentru că au fugit din fața rebelilor M23

Un tribunal militar din estul R.D. Congo a pronunțat pedepse capitale impotriva a 25 de soldați care sunt acuzați ca au fugit din fața inamicului in timp ce erau desfașurați pentru a lupta impotriva membrilor gruparii rebele M23, relateaza BBC preluat de .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Congo condamna alți doi soldați la moarte pentru ca au fugit de lupta impotriva rebelilor in provincia Kivu de Nord

02:25, 06.07.2024 - Alți doi soldați au fost condamnați la moarte in R.D. Congo, dupa ce au fugit de luptele din provincia Kivu de Nord, devastata de conflict, a anunțat vineri un tribunal militar. Armata congoleza lupta cu insurgența M23, grupare rebela susținuta de Rwanda, de peste doi ani, precum și cu alte miliții…

VIDEO Spionajul militar ucrainean publica imagini dintr-o lovitura efectuata impotriva rușilor in Crimeea

15:30, 30.05.2024 - Direcția Principala de Informații (GUR) a Ministerului Apararii din Ucraina a transmis joi, ca a distrus doua ambarcatiuni rusești de mare viteza de tip "Tunet" in Crimeea și a publicat imagini video in acest sens, scrie Rador Radio Romania.

Polonia verifica daca judecatorul fugit in Belarus a spionat impotriva țarii sale

01:35, 07.05.2024 - Tomasz Szmydt, un judecator de la un Tribunal administrativ din Varsovia, a cerut luni azil in Belarus, spunand ca a actionat in semn de protest fata de politica Poloniei fata de Rusia si Belarus, noteaza Reuters, potrivit actualitate.org. Polonia, care se opune invaziei rusesti in Ucraina, sustine…

Regele Charles pare ca e pe moarte: 'Se simte rau! Starea sa de sanatate nu duce cu gandul la nimic bun!'

20:35, 29.04.2024 - Regele Charles pare ca e pe moarte: 'Se simte rau! Starea sa de sanatate nu duce cu gandul la nimic bun!'Nu este o atmosfera buna la Palatul Buckingham. In ciuda eforturilor regelui de a da dovada de curaj și forma buna, zvonurile care circula in cercurile aristocrației britanice nu duc cu gandul la…

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Autoritatea Palestiniana: Ajutorul militar american pentru Israel este o „agresiune impotriva poporului palestinian”

09:16, 21.04.2024 - Presedintia Autoritatii Palestiniene a reactionat sambata la aprobarea de catre Camera Reprezentantilor din SUA a unui ajutorului militar de mai multe miliarde de dolari pentru Israel, numind-o o „agresiune impotriva poporului palestinian”, scrie AFP.

Germania face anunțul care sperie inclusiv Romania: 'Rusia ar putea fi pregatita sa atace NATO!' / Cand ar putea avea loc marea lovitura?

20:40, 18.04.2024 - Germania face anunțul care sperie inclusiv Romania: 'Rusia ar putea fi pregatita sa atace NATO!' / Cand ar putea avea loc marele atac?Rusia ar putea fi pregatita din punct de vedere militar sa atace țari din NATO peste cinci pana la opt ani, daca ar alege sa faca acest lucru, dupa ce isi va fi reconstruit…

UE cauta sprijin pentru producatorii europeni de panouri solare impotriva importurilor ieftine din China

05:00, 16.04.2024 - Miniștrii europeni ai energiei cauta soluții pentru a-i ajuta pe producatorii autohtoni de panouri fotovoltaice in fața produselor ieftine din China, informeaza Rador Radio Romania.Reuniți la Bruxelles, cei 27 discuta despre dezvoltarea rețelelor europene de electricitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?