Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răzvan Demian povesteşte secretele degustării ţuicii

Publicat:

este, de sapte ani, somelier, adica degustator. Spune ca s-a apucat de aceasta profesie din curiozitate. „E o profesie nascuta dintr-un hobby. Povestim aromele si gusturile bauturilor", afirma acesta. 

„Sa degusti e ca si cum ai descoperi parfumuri bune. E nevoie de cineva sa-ti deschida calea", spune , care de 7 ani e somelier, adica degustator, totodata si consultant la firma „S.C. und Lieb" din . Acesta, in varsta de 39 de ani, a fost prezent ieri la evenimentul organizat de

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate un roman in fiecare sfert de finala la Satu Mare (ITF)

09:50, 27.06.2024 - Patru jucatori romani s-au calificat in sferturile de finala ale turneului ITF de la Satu Mare, dotat cu Trofeul ''Ion Tiriac'' si premii totale de 25.000 de dolari si organizat de CS Sanatatea Ergolemn.

Transforma orice eveniment intr-un moment de lux cu doua bauturi iconice: rom Bumbu și șampanie Moet

13:40, 26.06.2024 - Alegerea produselor de lux precum romul Bumbu și șampania Moet nu este doar o chestiune de gust, ci și de experiența. Bauturile premium ofera o calitate ireproșabila și un rafinament pe care produsele mai comune nu il pot egala. Ele transforma evenimentele obișnuite in amintiri de neuitat. Povestim…

Planeta Marte a dezvaluit inca unul dintre secretele sale. Ce s-a descoperit in varful vulcanilor: „Credeam ca e imposibil”

20:06, 16.06.2024 - Oamenii de știința au gasit chiciura in varful vulcanilor gigantici de pe Marte, o descoperire neasteptata, care le va permite sa inteleaga mai bine ciclul apei pe „Planeta Rosie”, un fenomen esential pentru viitoarele misiuni de explorare, informeaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO. O celebra știrista povestește despre cum a fost data afara de la PRO TV, dupa doar o emisie. “Ai intrat pe post astazi, ai ieșit de pe post tot astazi”

19:55, 13.05.2024 - Andreea Liptak a luat o decizie curajoasa acum mulți ani, parasind PRO TV pentru a urma o alta cale in lumea afacerilor. Aceasta schimbare de direcție a fost una de succes, conducand-o pe Andreea sa devina milionara in euro. Intr-un interviu acordat in cadrul podcastului “Altceva cu Adrian Artene”,…

Secretele milenare ale longevitații: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos

18:20, 29.04.2024 - In cautarea unor modalitați durabile de a menține sanatatea și a prelungi viața, oamenii iși indreapta adesea atenția catre practici și tradiții care au rezistat testului timpului. Un astfel de exemplu remarcabil este reprezentat de preoții de pe Muntele Athos, o comunitate monastica din Grecia, care…

Star Matinal. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, secretele casniciei. Cele mai importante aspecte din povestea lor de dragoste: „E o chestiune de...” / VIDEO

10:55, 05.04.2024 - Gabriela Cristea și Tavi Clonda au dezvaluit care sunt secretele casniciei lor. Iata care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Prezentatoarea și soțul ei sunt de nedesparțit, iar impreuna se bucura de o familie fericita.

EXPLORAND SATU MARE Comorile județului Satu Mare

11:20, 03.04.2024 - Satu Mare și imprejurimile sale ofera o varietate de locuri interesante de vizitat și de explorat, inclusiv muzee, monumente istorice, parcuri și evenimente culturale. The post EXPLORAND SATU MARE Comorile județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

ALEGERILE DIN 1922 Frauda, corupția și ticaloșiile din Satu Mare la alegerile din 1922

15:10, 01.04.2024 - In atmosfera aprinsa a unei perioade electorale tensionate din martie 1922, ziarele vremiisurprind situația politica tumultuoasa din județul Satu Mare. The post ALEGERILE DIN 1922 Frauda, corupția și ticaloșiile din Satu Mare la alegerile din 1922 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?