Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Războiul dintre Israel și Hamas aprinde spiritele în Irak: „America este responsabilă pentru uciderea copiilor din Gaza“

Publicat:

O serie de atacuri lansate de aviația in Irak s-a soldat cu noua luptatori morți, printre care se numara și al-Daraaji. Sunt primele victime irakiene legate de razboiul din Gaza dintre Israel și gruparea Hamas.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial UNICEF: Israel și Hamas sint „deconectate" de suferinta copiilor din Gaza

08:50, 18.06.2024 - Un oficial al UNICEF a declarat luni ca avertismentele privind moartea copiilor din Gaza ajung la urechile surzilor, relateaza CNN. „Mi se pare foarte deconcertant faptul ca oamenii inca scuza cumva atacurile asupra copiilor si nu cauta doar o incetare a focului", a declarat James Elder, un purtator…

Americanii schimba strategia: Au pus in mișcare planul pentru a opri razboiul din Orientul Mijlociu

09:10, 04.06.2024 - Statele Unite au declarat luni ca doresc ca Consiliul de Securitate al ONU sa adopte o rezolutie care sa sprijine propunerea prezentata de presedintele Joe Biden pentru a pune capat luptelor dintre Israel si militantii palestinieni Hamas in Fasia Gaza, anunta Reuters, informeaza News.ro.

David Cameron nu este de acord cu oprirea livrarilor de arme catre Israel: Acest lucru ar intari Hamas

17:05, 12.05.2024 - Ministrul britanic de Externe a declarat duminica la BBC ca oprirea vanzarilor de arme catre Israel ar intari Hamas, o declaratie contradictorie cu punctul de vedere al administratiei Biden. David Cameron a subliniat ca Marea Britanie se afla intr-o "pozitie complet diferita" de cea a Statelor Unite. 

Razboiul din Gaza, in centrul premiilor Pulitzer 2024

09:20, 07.05.2024 - Razboiul din Gaza s-a aflat in centrul premiilor Pulitzer 2024 anuntate luni, distinctiile anuale americane pentru presa si literatura acordand o mentiune speciala jurnalistilor care acopera conflictul dintre Israel si Hamas, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Hamas spune ca uciderea fiilor liderului lor submineaza șansele de armistițiu

05:00, 11.04.2024 - Potrivit lui Basem Naim, premierul israelian folosește „șmecherii murdare” in timp ce se confrunta cu presiuni din partea Statelor Unite, a publicului israelian și a comunitații internaționale.

Premierul Sunak: Regatul Unit, „socat de varsarea de sange” din Gaza, unde razboiul trebuie sa se incheie

09:00, 07.04.2024 - Regatul Unit este „socat de varsarea de sange” din Fasia Gaza si „acest razboi teribil trebuie sa se incheie”, a declarat prim-ministrul britanic, Rishi Sunak, sambata, la sase luni dupa inceperea conflictului dintre Israel si Hamas, informeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?