Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Razboi pe averea lui Dinu Patriciu. Soția dezmoștenita le ataca pe fetele mogulului

Publicat:

Deși presa anunța acum ceva timp ca procesele dintre urmașii miliardarului s-au încheiat, ultima sa soție a atacat decizia de încetare a procesului, semn ca nu s-a reușit nicio mediere, potrivit evz.ro.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția președintelui Ucrainei povestește cum face fața razboiului. „M-a impins aproape de epuizare psihologica”

23:25, 20.06.2024 - Prima doamna povestește pentru The Telegraph tacticile pe care le folosește pentru a face fața in mijlocul conflictului, impactul acestuia asupra vieții de familie și unde iși gasește inspirația.

A vrut sa imparta „averea” cu polițistul de frontiera, dar a fost denunțat: Un ucrainean, prins cu mita la Aeroport ca soția sa sa scoata din țara valuta nedeclarata

18:05, 18.06.2024 - Un barbat din Ucraina s-a ales cu dosar penal, dupa ce a incercat sa corupa un polițist de frontiera de la Aeroport ca soția sa sa scoata din țara valuta nedeclarata. Potrivit responsabililor, cazul a avut loc pe 15 iunie curent, soții fiind pasageri la cursa Chișinau-Erevan.

Modificarea Legii cetateniei: Dupa 10 ani de casatorie in strainatate, sotul/sotia poate deveni cetatean roman

17:11, 18.06.2024 - Senatul a adoptat si amendat, marti, in plen un proiect de completare a Legii cetateniei, initiat de Guvern, care stabileste ca cetatenia romana se poate acorda, la cerere, unei persoane straine care este casatorita si convietuieste in afara granitelor cu un cetatean roman, de cel putin 10 ani.

FOTO Țeapa vieții pentru un mire: A aflat ca sotia sa, cu care era de un an, este de fapt un barbat care ii voia averea

18:45, 30.05.2024 - Un mire  a descoperit ca noua sa soție, pe care o cunoștea de altfel de un an, este de fapt un barbat care l-a pacalit sa se casatoreasca, pentru ca voia sa puna mana pe banii lui. Inșelatoria a ieșit la iveala la aproape doua saptamani dupa nunta.

Un barbat a aflat ca sotia lui este, de fapt, tot barbat, la cateva zile dupa nunta. Ar fi incercat sa ii fure averea

12:40, 30.05.2024 - Un barbat de 26 de ani a trait șocul vieții sale cand a aflt ca soția lui este, de fapt, tot un barbat. S-au cunoscut pe internet in urma cu un an și au decis sa se casatoreasca. Adinda Kanza purta mereu haine tradiționale musulmane, avand fața acoperita, astfel ca nu a dat nimic de banuit.

Averea imobiliara a familiei Iohannis: trei case și trei apartamente. Ce mai conține declarația de avere a președintelui

12:15, 27.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis și-a depus declarația de avere pe anul 2023. Fața de anul 2022, președintele țarii a incasat mai puțini bani din chirii și din drepturile de autor pentru carțile publicate.Familia Iohannis are in continuare numeroase proprietați. Președintele și soția sa dețin in continuare…

Se pregatește un „razboi”: Soția starului din Manchester City i-a cerut amantei sa nu mearga la EURO 2024

12:10, 29.04.2024 - Problemele continua pentru Kyle Walker. Annie Kilner a anunțat desparțirea de fotbalist la inceputul anului, dar lucrurile s-ar fi schimbat dupa ce femeia a dat naștere celui de-al patrulea copil pe care il are cu starul lui Manchester City, transmite sport.ro .

Soția l-a rugat sa „ajute” ucraineni sa fuga de razboi in Moldova, iar el a luat și bani: Un moldovean, care lua 1700$ de persoana, condamnat

09:56, 09.04.2024 - Un barbat din Basarabeasca a fost condamnat pentru organizarea migrației ilegale. Moldoveanul a declarat ca ar fi acționat la sugestia soției sale aflate in Ucraina, cu scopul ca „sa ajute refugiații din Ucraina”.


Ce parere ai despre aceasta stire?