Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Gaza, ziua 273. Cel puţin 13 morţi în urma unui atac israelian asupra unei şcoli

Publicat:
Război în Gaza, ziua 273. Cel puţin 13 morţi în urma unui atac israelian asupra unei şcoli

Cel puțin 13 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei școli care adapostește palestinieni stramutați in Al-Nuseirat, in centrul Gazei, scrie o agenție de presa citata de Reuters. O agenție de presa palestiniana a transmis ca cel puțin 13 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei școli. In școala respectiva se […] in Gaza, ziua 273. Cel putin 13 morti in urma unui atac israelian asupra unei scoli a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

16 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli din Fișia Gaza

16:16, 07.07.2024 - Ministerul Sanatatii al guvernului Hamas care conduce Fisia Gaza a anuntat simbata ca 16 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei scoli ce adapostea stramutati la Nuseirat, in centrul teritoriului palestinian, informeaza AFP. Ministerul, care a denuntat un "masacru odios" in tabara…

Cel puțin 16 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei școli din Gaza. Alte 50 au fost ranite

23:01, 06.07.2024 - 16 persoane au fost ucise, iar altele 50 au fost ranite intr-un atac israelian asupra unei scoli, a anunțat Ministerul Sanatatii al guvernului Hamas care conduce Fasia Gaza. Atacul a avut loc la Nuseirat, in centrul teritoriului palestinian, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Razboi Orientul Mijlociu. Atac al armatei israeliene asupra unei școli din Gaza. 13 persoane au decedat

19:55, 06.07.2024 - O agenție de presa palestiniana a transmis ca cel puțin 13 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei școli.In școala respectiva se adaposteau palestinieni stramatați in Al-Nuseirat, in centrul Gazei.Armata israeliana a declarat ca analizeaza raportul, potrivit Reuters. 

13 morți in urma unui atac israelian asupra unei școli din Gaza - presa

19:45, 06.07.2024 - Cel puțin 13 persoane au fost ucise intr-un atac israelian asupra unei școli care adapostește palestinieni stramutați in Al-Nuseirat, in centrul Gazei, scrie o agenție de presa citata de Reuters, potrivit mediafax.

Razboi in Gaza, ziua 233. Cel putin 35 de morti in urma unui atac aerian al IDF in Rafah

08:35, 27.05.2024 - Loviturile aeriene israeliene au ucis cel putin 35 de persoane si au ranit alte zeci de persoane intr-o zona din orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, potrivit oficialilor palestinieni din cadrul serviciilor de sanatate si de urgenta civila. Armata israeliana a declarat ca fortele sale aeriene…

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…

Atac armat la un mall din Sydney. Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin patru morți

13:05, 13.04.2024 - Un barbat care a injunghiat, sambata, mai mulți oameni intr-un mall din Sydney a fost impușcat de polițiști, relateaza BBC. Sute de persoane au fost evacuate, potrivit site-ului de stiri news.com.au, preluat de Reuters. Presa locala anunța ca mai multe persoane au murit, transmite digi24.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?