Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RĂZBOI în aer. SIRIA a doborât o dronă turcescă după ce un avion de luptă a fost lovit de rachete turceşti

Publicat:

Acesta este al treilea avion apartinand armatei siriene distrus de duminica de catre aviatia turca, potrivit al (SOHR).

Armata siriana a doborat, la randul ei, potrivit agentiei siriene oficiale de presa Sana, o drona turca in apropiere de Saraqeb, in sudul provinciei Idleb, ultimul mare bastion rebel si jihadist, situat in nord-vestul acestei tari aflate in razboi.

Potrivit SOHR, avionul sirian a fost doborat de catre un avion de tip F-16 turc si s-a prabusit in rgiuni aflate sub controlul regimului, in sudul provinciei Idleb.

Pilotul

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana a aprobat ”planurile operationale” pentru o ofensiva in Liban, impotriva Hezbollah. Reacția Pentagonului

23:15, 18.06.2024 - Armata israeliana a anuntat marti seara ca a aprobat planurile unei ofensive in Liban, in contextul unei intensificari a confruntarilor armate transfrontaliere cu militiile șiite libaneze Hezbollah. In cadrul unei ”reevaluari a situatiei” efectuate marti in prezenta generalului de divizie Ori Gordin,…

China face presiuni inainte ca noul președinte al Taiwanului sa preia mandatul și trimite 45 de avioane in jurul insulei

08:30, 15.05.2024 - Armata taiwaneza a detectat 45 de avioane chineze in jurul insulei, a anuntat miercuri Ministerul Apararii, cu mai putin de o saptamana inainte de preluarea mandatului de catre noul presedinte, Lai Ching-te.

Rusia a lansat o ofensiva terestra in nord-estul Ucrainei. Armata ucraineana: primele atacuri au fost respinse, luptele continua

15:21, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

VIDEO Rușii au lansat o ofensiva de amploare in regiunea Harkov: bombardamente masive de artilerie și zeci de mii de soldați mutați

15:11, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat "sa strapunga liniile de aparare" ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector. Se estimeaza ca Rusia a adus in zona 70.000 de soldați și ia in considerare trei regiuni.

Ofensiva rusa este in plin avant: Trupele ruse au crescut considerabil ritmul atacurilor in estul Ucrainei (ISW)

12:26, 10.05.2024 - Trupele ruse au crescut semnificativ ritmul atacurilor la sol in estul Ucrainei in ultima luna noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).Armata rusa dorește probabil sa faca progrese inainte ca ajutorul militar occidental sa ajunga pe linia frontului.

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Hezbollah a doborat o drona israeliana deasupra Libanului - Armata investigheaza incidentul

10:20, 22.04.2024 - Armata israeliana a anuntat ca una dintre dronele sale s-a prabusit pe teritoriul libanez dupa ce a fost lovita de o racheta sol-aer, o actiune pentru care miscarea Hezbollah si-a revendicat responsabilitatea, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Armata ucraineana declara ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3, capabil sa transporte arme nucleare

11:30, 19.04.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3 in urma unui atac al Rusiei cu rachete si drone asupra oraselor ucrainene la primele ore ale zilei de vineri, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?