Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război iminent? Coreea de Sud va trimite manifeste împotriva dinastiei Kim. Coreea de Nord ameninţă cu declanşarea războiului

Publicat:

Opozantii regimului comunist, refugiati in sudul , dar si activisti sud-coreeni si-au anuntat intentia de trimite un balon cu zeci de mii de manifeste critice la adresa liderului defunct -il catre Coreea de Nord, relateaza AFP.

Liderul activistilor din Coreea de Sud, Park Sang-Hak, a anuntat ca, in cursul zilei de miercuri, vor trimite baloane cu aproximativ 200.000 de manifeste care critica dinastia Kim, aflata la putere in nordul peninsulei.

Indemnul acestora de a indeparta de la putere regimul comunist provoaca furia Phenianului,…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proteste ale Opoziției italiene impotriva reformei constituționale preconizate de Putere - Premierul sa fie ales prin vot universal

09:35, 19.06.2024 - Liderii principalelor trei partide de opozitie din Italia au participat marti pentru prima data impreuna la o manifestatie impotriva reformelor constitutionale prevazute de majoritatea ultraconservatoare, relateaza AFP preluat de agerpres.

Liderii G7 ii cer lui Kim Jong-un sa nu-i mai trimita arme lui Putin. Kremlinul duce razboiul din Ucraina cu arme nord-coreene

17:21, 31.05.2024 - Tarile G7 si aliatii lor si-au exprimat, vineri, „profunda ingrijorare'” fata de cooperarea militara in crestere intre Coreea de Nord si Moscova si au cerut Phenianului sa inceteze „transferurile ilegale de arme” catre Rusia, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

UE va sancționa presa rusa. Moscova e furioasa și amenința: „Vom reactiona foarte dureros impotriva occidentalilor”

11:05, 16.05.2024 - Statele membre ale UE au convenit miercuri sa sanctioneze patru media rusesti acuzate ca difuzeaza propaganda pro-Kremlin, in ciuda avertismentului Moscovei ca va riposta fata de media occidentale, scrie AFP, citata de Agerpres.

Netanyahu spune ca incheierea acum a razboiului din Gaza ar menține Hamas la putere

15:05, 05.05.2024 - Premierul Benjamin Netanyahu și-a inasprit discursul de respingere a condițiilor puse de Hamas pentru incetarea razboiului din Gaza, afirmand, duminica, ca acceptarea lor ar menține gruparea palestiniana la putere și ar reprezenta o amenințare pentru Israel, potrivit mediafax.

Se naște o noua putere statala in domeniul 'razboiului tacut'

05:40, 04.05.2024 - Desi escaladarea armata pare sa fie exclusa in viitorul imediat, un razboi mai discret continua sa faca ravagii intre Israel si Iran: pe frontul "spatiului cibernetic", Israelul lucreaza pentru a contracara atacurile iraniene, scrie vineri AFP, conform Agerpres.

Protestele studentesti impotriva razboiului din Gaza s-au extins la zeci de universitati din SUA

10:50, 29.04.2024 - Protestele studentesti impotriva razboiului din Gaza s-au extins in acest sfarsit de saptamana la zeci de universitati din Statele Unite si s-au soldat cu sute de arestari si cu ciocniri intre protestatari si fortele de ordine, potrivit EFE.

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean: „Vom continua sa construim o putere militara coplesitoare”

12:06, 24.04.2024 - Sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat ca tara va continua sa construiasca o putere militara coplesitoare, cea mai puternica, pentru a-si proteja suveranitatea si pacea regionala, a relatat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, potrivit Reuters, citata de News.ro.Kim…

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.


Ce parere ai despre aceasta stire?