Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Gheorghe Dincă s-a răzgândit: susţine NU a ucis-o pe Luiza

Publicat:

Bomba in cazul Caracal! Dupa sase luni in care a sustinut ca a ucis-o pe , s-a razgandit. "Monstrul din Caracal" cere sa fie audiat din nou de procurori pentru a-si schimba declaratia. sustine ca NU a ucis-o pe copila disparuta in luna aprilie a anului trecut.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație: Viktor Orban și-a primit 'tainul' și acum il susține pe Mark Rutte la șefia NATO

17:26, 18.06.2024 - Ungaria este pregatita sa sustina candidatura premierului olandez Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO, a anuntat marti premierul ungar Viktor Orban intr-o postare pe reteaua de socializare X, transmit agentiile AFP si Reuters.

'Monstrul din Caracal', la un pas de moarte in pușcarie: Colegii de celula l-au salvat in ultimul moment

21:21, 12.06.2024 - Criminalul Gheorghe Dinca a fost gasit inconștient in celula sa din penitenciarul Craiova. Colegii de celula i-au oferit primul ajutor.  Criminalul Gheorghe Dinca a cazut inconștient in celula sa de la penitenciarul Craiova. Deținutul in varsta de 71 de ani a primit primul ajutor de la colegii de celula.”Monstrul…

Pensia pe care o are Gheorghe Dinca. Cați bani primește lunar in inchisoare

15:40, 22.05.2024 - Toata lumea știe astazi cine este Gheorghe Dinca, supranumit și „Monstrul din Caracal”, aflat și la aceasta ora in spatele gratiilor. Dar, avand in vedere legislația, am aflat care este pensia pe care o are Gheorghe Dinca, și pe care o primește lunar in inchisoare. „Monstrul din Caracal” iși ispașește…

'Monstrul din Caracal' primește bani chiar și in pușcarie: Pensia pe care Gheorghe Dinca o incaseaza lunar de la stat

14:20, 22.05.2024 - Gheorghe Dinca, supranumit si "Monstrul din Caracal", primește pensie de la stat, chiar și in spatele gratiilor.Criminalul a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a fost declarat vinovat pentru rapirea, torturarea și uciderea tinerelor Alexandra Maceșanu și Luiza Melencu, in anul 2019.Cu…

Masuri de ultima ora, in cazul lui Gheorghe Dinca / „Monstrul de la Caracal” a fost dus la „azil”

23:50, 19.05.2024 - Conducerea Penitenciarului Craiova a decis, recent, sa-i schimbe lui Gheorghe Dinca regimul de detenție. Acesta a fost mutat intr-o camera speciala, in care sunt ținuți peste 20 de infractori periculoși.

Rasturnare de situație in cazul vedetei de la Pro TV care voia sa plece la Antena 1: 'Chibzuința e cea care primeaza'

18:25, 17.05.2024 - La doar cateva zile dupa ce s-a anunțat ca de la 1 iunie va lucra la Antena 1, unul dintre cei mai cunoscuți reporteri ai Pro TV s-a razgandit și anunța ca ramane la televiziunea inființata de Adrian Sarbu.

Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție, in cazul Șoșoaca: Nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal

16:20, 05.04.2024 - Jurnalistul Victor Ciutacu pune tunurile pe poliție in scandalul ordinului de restricție emis pentru Silvestru Șoșoaca. Jurnalistul spune ca daca oamenii legii nu au fost in stare sa intre in casa din Caracal, unde Gheorghe Dinca se ținea captive pe Luiza Melencu și Alexandra Maceșanu.

Rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu. S-au razgandit in sala de judecata, veste de ultima ora

15:06, 02.04.2024 - Cazul lui Vlad Pascu, tanarul care a omorat alți doi tineri in stațiunea 2 Mai, ia un nou traseu, dupa ultima infațișare, cea de astazi. Vorbim, așadar, de o rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu.


Ce parere ai despre aceasta stire?