Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu averea lui Petrică Mîțu Stoian, unde sunt milioanele câștigate din muzică

Publicat:

Apar primele probleme in privința averii pe care regretatul Petrica Mițu Stoian a strans-o de-a lungul anilor de munca. Cine moștenește averea lui Petrica Mițu Stoian Interpretul a acumulat o avere substanțiala, pe care rudele acestuia urmeaza sa o moșteneasca, dar lucrurile sunt puțin mai complicate. Petrica Mițu Stoian a fost unul dintre cei mai […] The post Rasturnare de situație! Ce se intampla cu averea lui Petrica Mițu Stoian, unde sunt milioanele caștigate din muzica appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in cazul crimei de la Braila. Sub unghiile dentistei s-ar fi gasit ADN care nu aparține principalului suspect

09:20, 31.07.2024 - Apar informații noi in tragedia de la Braila, unde o dentista a fost ucisa chiar in cabinetul ei, acum doua saptamani. Avocatul principalului suspect, aflat in arest, susține ca analizele de laborator arata ca sub unghiile femeii ar fi fost gasite urme de ADN care aparțin unui alt barbat.

Rasturnare de situație in cazul atacului asupra premierului Slovaciei: A fost atac terorist

21:35, 04.07.2024 - Autoritatile slovace au reclasificat tentativa de asasinat a prim-ministrului Robert Fico si o vor investiga acum ca atac terorist, si nu ca o tentativa de omor, a anuntat, joi, biroul procurorului public, citat de AFP.

Rasturnare de situație? » Gigi Becali a dat noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB: „Nu vrea, nu știu ce se intampla”

17:45, 18.06.2024 - Dupa ce Gigi Becali (65 de ani), patronul de la FCSB, declara luni, 17 martie, ca Florinel Coman (26 de ani) va pleca sigur de la echipa lui, acum finanțatorul spune ca situația transferului este incerta. Gigi Becali declara ieri ca Al Duhail va achita clauza in valoare de 5 milioane de euro din contractul…

Rasturnare de situație in cazul Anicai, romanca moarta in Italia! Detaliul care ar putea schimba cursul anchetei. Ce s-a intamplat in ultimele clipe de viața

10:55, 30.05.2024 - Au aparut informații explozive in cazul Anicai, romanca moarta in Italia! Daca se confirma, intreg cursul anchetei ar putea sa se schimbe! Iata ce s-a intamplat in ultimele clipe de viața ale Anicai, in timp ce a stat in compania italianului Franco Battagia!

Rasturnare de situație in scandalul dintre Stelian Ogica și „Profa de yoga” / S-a modificat... schimbarea!

22:56, 22.05.2024 - Situație bizara in dosarul deschis de yoghina Ozana Bonta impotriva lui Stelian Ogica: deși, inițial, Judecatoria Giurgiu a refuzat sa inlocuiasca magistratul care avea pe masa dosarul, recent, s-a decis ca procesul sa fie preluat de o alta instanța.

Rasturnare de situație: Ciclonul care a facut prapad in Europa va ocoli Romania/ Vremea se schimba radical

15:45, 21.05.2024 - Meteorologul de serviciu de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), Raul Ilea, susține ca acest ciclon care a generat furtuni puternice și pagube importante in Europa, nu va ajunge și in Romania. Totuși, țara noastra nu va fi ocolita de ploi, meteorologii ANM emițand doua avertizari Cod Galben…

Acces Direct. Crima din Crangași, premeditata? Rasturnare de situație: „Au venit pregatiți” / VIDEO

19:45, 16.05.2024 - Rasturnare de situație in cazul crimei din Crangași! Fratele barbatului susține ca totul a fost premeditat. Ce il face pe acesta sa creada ca vinovații ar fi planuit totul. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Rasturnare de situație in procesul deschis de Marcela Fota! Cu cine se razboiește artista in tribunal

22:45, 09.05.2024 - Rasturnare de situație in procesul Marcelei Fota, la doi ani dupa ce artista de muzica populara a apelat la ajutorul magistraților. Cine este barbatul cu care se razboiește interpreta și ce ii cere acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?