Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturanre de situaţie în tringhiul amoros PELINEL-BORCEA VIDICAN. Ce s-a întîmplat la penitenciar

Publicat:

Femeile din viata lui se intrec in vizite la penitenciar. Dupa ce saptamana trecuta, sotia Alina a mers la Jilava si a tinut sa-si anunte rivala ca ea si Cristi nu divorteaza, ieri a venit randul sa mearga la vorbitor. 

Valentina Pelinel este in luna a saptea, dar nu renunta la tocuri. UITE cum arata FOTO


In timp ce frumoasa blonda ii spunea dinamovistului cum evolueaza sarcina, adevaratele doamne Borcea, fosta si actuala, aveau grija de afacerile cu nunti ale milionarului.

Valentina Pelinel, protagonista celui maai mare scandal monden de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Este laptele de migdale mai sanatos decat cel de vaca? Ce spun dieteticienii

15:21, 13.06.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cat de bun este pentru tine laptele de migdale, asigura-te ca ții cont de sfaturile unui dietetician inainte de a renunța la laptele de vaca pentru aceasta varianta, recomanda eatthis.com.

Vestea momentului: Soția lui Radu Mazare a confirmat ca este insarcinata, fix cand iși prelua soțul de la penitenciar

19:21, 27.05.2024 - Soția lui Radu Mazare, Roxana Mazare, a confirmat ca este insarcinata. Fix la ieșirea soțului din penitenciar, Roxana Mazare le-a confirmat reporterilor ca il așteapta pe tatal copilului ei.„Planuri, vazand și facand. Vom putea face planurile mai bine.

Imagini rare cu baiatul Valetinei Pelinel si al lui Cristi Borcea. Milan, surprins alaturi de marii fotbalisti ai Romaniei, la doar 8 ani

22:25, 25.05.2024 - Sambata seara, 25 mai, are loc meciul eveniment al Generației de Aur. 55.000 de oameni sunt asteptati pe Național Arena pentru un spectacol pe cinste. Printre acestia se numara si Cristi Borcea, Valentina Pelinel si baiatul acestora, Milan. Cristi Borcea, cu familia la Meciul Generatiei de Aur Sambata,…

BACAU / Un mediu antreprenorial sanatos, factor in dezvoltarea comunitara

08:01, 16.05.2024 - Bacaul are nevoie de o NOUA administrație, cu o NOUA viziune, care sa schimbe statutul orașului, dintr-un ”oraș cu potențial economic”, intr-un oraș in care dezvoltarea socio-economica sa fie certitudine. Acest lucru nu se poate realiza zambind in poze de campanie alaturi de tineri antreprenori care…

(foto) Mod sanatos de viața dupa gratii: Cursuri gratuite de fitness, organizate la pentru deținutele de la Rusca

09:50, 18.04.2024 - Pentru prima oara in istoria penitenciarului de femei din Rusca sunt organizate și desfașurate cursuri de instruire fitness. O antrenoare celebra in lumea sportului din Republica Moldova, Natalia Șveț s-a oferit sa instruiasca, gratis, timp de 6 saptamani, femeile aflate in detenție.


Ce parere ai despre aceasta stire?