Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Ursu, pusă la zid în Cațavencii pentru editorialul "Violeaz-o pe mă-ta cinci minute, mă, psihopatule! Sigur o să-i placă!"

Publicat:

este pusa la zid în revista Cațavencii pentru editorialul "Violeaz-o pe ma-ta cinci minute, ma, psihopatule! Sigur o sa-i placa!".

Editorialul jurnalistei a devenit viral pe internet, intr-o perioada in care internauții erau, pe buna dreptate, revoltați de cazul fetei din Vaslui violata de șapte tineri.

Chiar daca majoritatea oamenilor au susținut editorialul , au fost voci care au criticat-o, tocmai pentru ca susținea pedepsirea violului cu viol.

In revista Cațavencii, a aparut un text care o critica pe jurnalista pentru ideile…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daca ai vazut-o pe copila din imagine, suna la 112!  O fata de 12 ani din Bragadiru a disparut dupa ce a plecat de la școala, din București. Minora nu a mai ajuns acasa / FOTO

12:11, 19.06.2024 - Daca ai vazut-o pe fata din imaginea de mai jos, anunța autoritațile! Minora in varsta de 12 ani, din Bragadiru, a disparut dupa ce a plecat de la o școala din București și nu a mai ajuns acasa.

Cați bani a primit Babasha ca sa cante la concertul Coldplay din București! Adevarul despre speculații: ”Cine crede...”

15:10, 18.06.2024 - Babasha a raspuns la una dintre cele mai mari curiozitați! Artistul a dezvaluit cați bani a primit pentru a canta la concertul Coldplay! Cantarețul a pus punct speculațiilor și a spus adevarul despre ce s-an intamplat, de fapt, in spatele scenei.

Discursul „reginei” Iulia despre școala și minciuni

10:30, 14.06.2024 - S-a vorbit mult despre adolescenta Iulia Cociuba din Ineu, cea care a tulburat apele din societatea noastra, mai mult chiar decat campania electorala. Pana la... The post Discursul „reginei” Iulia despre școala și minciuni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Reactia profesorilor dupa discursul devenit viral al unei șefe de promoție din Ineu: „Știm sa ieșim la atac numai dupa ce ne vedem cu sacii in caruța”

16:06, 08.06.2024 - La festivitatea de absolvirea a clasei a XII-a, Iulia Cociuba, șefa de promoție de la Colegiul "Mihai Viteazul" din Ineu, a ținut un discurs devenit viral, in care a spus, printre altele, ca "in loc sa fie un loc al invațarii și dezvoltarii, școala a devenit o sursa de frustrare și dezamagire pentru…

De Ziua Invațatorului, elevii și profesorii Școlii Gimnaziale 9 au primit cadou o școala… noua!

17:06, 06.06.2024 - REȘIȚA – Dupa finalizarea intervențiilor de modernizare, unitatea de invațamant situata in Govandari, pe Aleea Marghitaș Nr. 5, a fost recepționata miercuri, chiar de Ziua Invațatorului. Lucrarile, funcționale și structurale, interioare și exterioare, au vizat toate cele trei corpuri, școala, atelierul…

LEGILE INVAȚAMANTULUI Ora la școala de 40 de minute si pauza de 5 minute sunt discriminatorii

12:51, 09.04.2024 - Scurtarea programului elevilor de catre școlile care funcționeaza in 3 schimburi este discriminatorie. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii a anunțat intr-un raspuns la solicitarea .... The post LEGILE INVAȚAMANTULUI Ora la școala de 40 de minute si pauza de 5 minute sunt discriminatorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?