Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rămăşiţele fosilizate ale celor mai vechi strămoşi ai omenirii sunt mult mai vechi decât credeau iniţiat cercetătorii

Publicat:

Ramasitele fosilizate apartinand unora dintre cei mai vechi stramosi ai omenirii sunt mult mai vechi decat credeau initial oamenii de stiinta, potrivit unei noi cercetari, informeaza BBC.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua tehnologie a oferit raspunsul referitor la apartenența fosilelor vechi de 100 de milioane de ani

04:26, 13.06.2024 - Un studiu condus de Universitatea din New Curtin a scos la iveala oase fosilizate vechi de 100 de milioane de ani, descoperite in vestul Queensland, Australia, aparținind unei specii de pterozaur recent identificate, o reptila zburatoare formidabila care a trait printre dinozauri. Studiul a fost publicat…

Fenomen optic unic in Romania, vizibil intr-o bijuterie arhitecturala din Ardeal. Misterul marelui ceas solar, vechi de un mileniu - FOTO

19:05, 09.06.2024 - Rotonda din Geoagiu, situata in județul Hunedoara, este recunoscuta drept una dintre cele mai vechi biserici din Romania. In luna aprilie a fiecarui an, aceasta dezvaluie un fenomen optic nemaivazut intr-un alt monument medieval din țara, atragand pasionații de astronomie. Cercetatorii au observat…

O femeie razboinica? Ramașițe uimitoare descoperite intr-un cimitir de cavaleri medievali

02:05, 07.06.2024 - Intr-un cimitir de cavaleri medievali din centrul Spaniei, arheologii au descoperit ramașițele unei femei razboinice, probabil ucisa in lupta. Potrivit unui nou studiu, este posibil ca femeia sa fi fost membra a Ordinului Calatrava, care a aparat regatul Castiliei de invadatorii nord-africani intre…

De ce se mancau intre ei primii „europeni”. Cele mai vechi dovezi ale canibalismului provin de pe batranul continent

18:00, 27.05.2024 - Cercetatorii arata, potrivit noilor descoperiri și reevaluari ale unor marturii mai vechi, ca primii europeni s-au mancat intre ei. Mai precis, aveau o tradiție a canibalismului, fie ritualic, fie condiționat de foamete sau de lipsa resurselor.

Ea este amanta care a intrat in istorie. Diana s-a otravit cu aur dupa ce s-a iubit cu un barbat celebru

11:21, 23.05.2024 - Frumusețea pastrata prin aurDiane era descrisa de contemporanii sai, inclusiv scriitorul Brantome, ca avand pielea neobișnuit de alba și aspectul tineresc chiar și in ultimii ani de viața. Conform studiilor realizate de medicii de la spitalele Raymond Poincare, Lariboisiere și Pitie-Salpetriere din…

Ea este amanta care a intrat in istorie. Diana s-a otravit cu aur dupa ce s-a iubit cu un barbat celebru

18:46, 22.05.2024 - Frumusețea pastrata prin aurDiane era descrisa de contemporanii sai, inclusiv scriitorul Brantome, ca avand pielea neobișnuit de alba și aspectul tineresc chiar și in ultimii ani de viața. Conform studiilor realizate de medicii de la spitalele Raymond Poincare, Lariboisiere și Pitie-Salpetriere din…

Spitalul vechi de peste 100 de ani care a inceput sa fie demolat. Cand va fi gata noua construcție

08:15, 11.04.2024 - Un spital din București a inceput sa fie demolat. Cladirea avea peste 130 de ani și acolo erau tratați bolnavii de TBC. Cand incep pregatirile pentru noua unitate medicala și de unde provin banii pentru imensa construcție din Sectorul 4 al Capitalei. Romania va avea un nou spital Primaria sectorului…

Fenomen optic unic in Romania, vizibil in Rotonda. Misterul marelui ceas solar, vechi de un mileniu VIDEO

23:45, 09.04.2024 - Rotonda din Geoagiu (Hunedoara), cea mai veche biserica din Romania, dezvaluie in aceste zile un fenomen optic nemaivazut intr-un alt monument medieval de la noi, care atrage pasionații de astronomie. Cercetatorii au observat ca lacașul de cult se comporta ca un ceas solar.


Ce parere ai despre aceasta stire?