Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raluca Dumitru, "OBRAZNICĂ", în club! În ce ipostaze a fost surprinsă, cu o animatoare

Publicat:

este una dintre cele mai sexy asistente TV. Se pare ca bruneta si-a petrecut seara în club si cu greu si-a tinut mâinile acasa.

si-a postat pe contul de socializare o fotografie din club, de seara trecuta. Bruneta nu era îmbracata provocator, ci casual, într-o pereche de blugi si o camasa vaporoasa, neagra. Se pare ca mai provocator a fost gestul pe care l-a facut Raluca, atingând posteriorul bombat al unei animatoare.

Hmm, oare a vrut sa-i testeze fermitatea posteriorului? "Sexy…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lavinia Pirva, vacanța de vis cu familia. Cum l-a filmat pe Alexandru, ipostaze rare cu fiul lui Ștefan Banica Jr.

19:50, 25.06.2024 - Lavinia Pirva face senzație pe internet cu imaginile superbe din vacanța. Artista se afla cu familia intr-o destinație de lux din Italia. Soția lui Ștefan Banica Jr. nu ezita sa se afișeze provocator pe rețelele sociale, spre bucuria fanilor, care o copleșesc cu multe aprecieri. In pozele de vacanța…

Cantecul provocator al englezilor a starnit comentarii acide » Un politician i-a taxat pe germani: „Nemții trebuie sa-și recapete simțul umorului”

15:35, 16.06.2024 - Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP, cunoscut pentru vederile sale eurosceptice, a declarat ca nu vede nimic rau in cantecul „Ten German Bombers”, pe care suporterii „naționalei” Angliei il fredoneaza la Euro 2024, organizat tocmai de Germania. ...

O familie cu doi copii foarte mici a fost surprinsa pe munte de aversa cu descarcari electrice

17:45, 08.06.2024 - O familie cu doi copii foarte mici a fost surprinsa de aversa cu descaercari electrice in zona Cascadei Duruitorea-Masiv Ceahlau. Exista riscul instalarii unei stari de hipotermie la unul dintre copii. Salvatorii intervin.

Star Matinal. Cat de geloasa este Lavinia Parva in relația cu Ștefan Banica Jr. Bruneta, declarații din intimitate: ”Este unul dintre cei mai frumoși barbați...” a

13:20, 13.05.2024 - Lavinia Parva și Ștefan Banica Jr. formeaza un cuplu de senzație in showbiz-ul din Romania. Sunt casatoriți din anul 2017, iar de atunci și-au format o familie perfecta. Știind cat de cunoscut și apreciat de doamne și domnișoare este soțul ei, Lavinia Parva a dezvaluit daca este geloasa sau nu in casnicie!

VIDEO. O noua aurora boreala, surprinsa in imagini in mai multe localitați din Timiș

23:56, 10.05.2024 - In noiembrie anul trecut, un fenomen rar s-a putut vedea pe cer in Romania, dar și din Ungaria, unde s-a putut observa aurora boreala de un roșu aprins. Cel mai bine s-a vazut din Timiș. Fenomenul se repeta acum.

Vladuța Lupau surprinsa in ipostaze unice pe ulița unui sat din Ardeal - VIDEO

13:25, 07.05.2024 - Vladuța Lupau i-a uimit pe satenii dintr-o localitate din Ardeal, dupa ce a aparut pe ulița conducand caruța. Mulți au crezut ca se inșeala și ca frumoasa care mana calul nu poate fi cunoscuta artista, dar marea le-a fost mirarea cand au aflat ca este chiar Vladuța, alaturi de care mai era soțul ei…


Ce parere ai despre aceasta stire?