Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raid israelian sângeros în Cisiordania: Cel puțin nouă palestinieni au fost uciși

Publicat:

Noua palestinieni, inclusiv o femeie in varsta, au fost uciși intr-un raid militar israelian in Cisiordania ocupata, spun oficialii palestinieni, potrivit BBC.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE , French and Dutch counterparts,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel putin 22 de palestinieni ucisi intr-un bombardament langa biroul Crucii Rosii din Gaza, intr-o zona care fusese declarata "sigura"

07:30, 22.06.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat ca 22 de persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze care a afectat biroul sau din Gaza, inconjurat de sute de refugiati palestinieni care traiesc in corturi, scrie BBC.

Cel putin 274 de palestinieni, ucisi in raidul israelian de sambata de la Al-Nuseirat, anunta Hamas

14:51, 09.06.2024 - Cel putin 274 de palestinieni au fost ucisi si 698 raniti in raidul de sambata al armatei israeliene in tabara Al-Nuseirat, de unde au fost extrasi in viata patru ostatici israelieni, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii din Gaza, informeaza Reuters, citata de News.ro.Sambata seara, bilantul indicat…

Masacru in Gaza - Cel putin 274 de palestinieni au fost ucisi in raidul israelian de sambata de la Nuseirat, anunța Hamas

14:01, 09.06.2024 - Cel putin 274 de palestinieni au fost ucisi si 698 raniti in raidul de sambata al armatei israeliene in tabara al-Nuseirat, de unde au fost extrasi in viata patru ostatici israelieni, a anuntat duminica Ministerul Sanatatii din Gaza, informeaza Reuters, potrivit news.ro.

Atac israelian in nordul Siriei: Cel puțin 12 luptatori pro-regim, uciși intr-o fabrica de langa Alep VIDEO

07:10, 03.06.2024 - Un atac israelian asupra unei fabrici dintr-o localitate sistuata in apropiere de Alep, in nordul Siriei, a dus la moartea a cel puțin 12 luptatori pro-regim in cursul nopții de duminica spre luni, conform unui ONG, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Un nou raid israelian in Rafah: Cel puțin 12 palestinieni au fost uciși

08:35, 31.05.2024 - Fortele israeliene au ucis cel putin 12 palestinieni intr-un raid aerian asupra orasului Rafah, vineri in zori. Luptele au continuat in alte cateva zone din enclava, au declarat medicii din Gaza, potrivit Reuters.

Razboi in Fașia Gaza. Raid aerian israelian la Nuseirat. Peste 30 de palestinieni au fost uciși

16:50, 19.05.2024 - Forțele israeliene au lansat o lovitura aeriana, duminica dimineața, care a provocat moartea a peste 31 de persoane in tabara de refugiati de la Nuseirat, in centrul Fasiei Gaza, a anunțat Protecția Civila, potrivit AFP.

Cinci palestinieni uciși și un ofițer de poliție ranit intr-o operațiune israeliana din Cisiordania

05:55, 05.05.2024 - Cinci palestinieni au fost ucisi si un ofiter de politie a fost ranit intr-o operatiune desfasurata sambata de fortele de securitate israeliene in Cisiordania ocupata, transmite dpa, citat de AGERPRES.

Doi palestinieni, ucisi in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania

05:15, 16.04.2024 - Doi palestinieni au fost ucisi ieri in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania, confruntari extrem de violente, potrivit armatei israeliene, scrie France Presse. Acestea au fost declanșate in weekend de asasinarea suspecta a unui adolescent evreu, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?