Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Raid aerian asupra unei închisori din Siria controlată de Al-Qaida. Cel puţin 39 de morţi

Publicat:

Cel putin 39 de persoane au fost ucise azi într-un raid aerian care a vizat o închisoare administrata de filiala retelei teroriste Al-Qaida în Siria, Frontul al-Nusra, au declarat activisti citati de în pagina electronic, anunta Mediafax.

pentru (OSDO) a informat ca 39 de persoane au fost ucise, inclusiv combatanti ai Frontului al-Nusra si detinuti, în cursul raidului asupra închisorii din orasul Maaret al-Numan, situat în nord-vestul Siriei.

de Coordonare, o alta grupare…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de persoane ucise intr-un raid aerian al Israelului intr-o tabara de refugiați

09:50, 06.06.2024 - Un raid aerian israelian a ucis zeci de persoane intr-o școala administrata de ONU intr-o tabara de refugiați din centrul Gaza, potrivit autoritaților spitalicești din fașie și biroului de presa al guvernului din Gaza.

Razboi in Gaza, ziua 233. Cel putin 35 de morti in urma unui atac aerian al IDF in Rafah

08:35, 27.05.2024 - Loviturile aeriene israeliene au ucis cel putin 35 de persoane si au ranit alte zeci de persoane intr-o zona din orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, potrivit oficialilor palestinieni din cadrul serviciilor de sanatate si de urgenta civila. Armata israeliana a declarat ca fortele sale aeriene…

Alunecari de teren in Papua Noua Guinee: Cel puțin 100 de persoane au murit

09:05, 24.05.2024 - Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press, potrivit news.ro.

Presa rusa: O racheta ucraineana a lovit un bloc de locuinte din Belgorod. Cel putin 7 persoane au fost ucise

13:35, 12.05.2024 - Cel putin sapte persoane au fost ucise si 15 ranite dupa ce un bloc de apartamente cu mai multe etaje s-a prabusit partial din cauza unei lovituri cu rachete ucrainene in orasul rus Belgorod, in apropiere de granita cu Ucraina, relateaza Reuters si news.ro , citand presa rusa.

Atac aerian ucrainean: cel puțin opt persoane au fost ranite in Belgorod

09:50, 09.05.2024 - Intr-un nou episod al conflictului dintre Ucraina și Rusia, cel puțin opt persoane au fost ranite, intr-un atac aerian ucrainean in orașul rus Belgorod și imprejurimi, conform anunțului guvernatorului regional Viaceslav Gladkov, relateaza AFP.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Masacru intr-un spital din China - Cel puțin zece persoane au fost ucise sau ranite

11:35, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Șase avioane de vanatoare israeliene au intrat in Siria și au bombardat o unitate de aparare antiaeriana, scrie presa de stat siriana

18:06, 19.04.2024 - Israelul a efectuat un atac cu rachete care a vizat o unitate de aparare antiaeriana din sudul Siriei și a provocat pagube materiale, a anunțat vineri, 19 aprilie, agenția oficiala de presa SANA, care citeaza un comunicat al armatei siriene, potrivit The Associated Press.Observatorul Sirian pentru Drepturile…


Ce parere ai despre aceasta stire?