Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rafael Nadal a încheiat pe locul 16 Campionatul de golf al Insulelor Baleare

Publicat:
Rafael Nadal a încheiat pe locul 16 Campionatul de golf al Insulelor Baleare

Jucatorul spaniol de tenis s-a clasat pe locul 16 la Campionatul de golf al , desfasurat in weekend-ul trecut in localitatea , competitie castigata de , informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carlos Alcaraz vrea aurul la JO, unde joaca si la dublu alaturi de Rafael Nadal

14:00, 11.06.2024 - Jucatorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz, locul doi mondial, a declarat ca spera sa castige aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, unde va juca si la dublu alaturi de idolul sau, Rafael Nadal.

CS Minaur a incheiat campionatul cu o victorie pe teren propriu

01:20, 27.05.2024 - Echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare a incheiat campionatul cu o victorie pe teren propriu, sambata, 3-1 (0-1), cu Sanatatea Cluj. Condusa la pauza, Minaur a revenit in a doua repriza, inscriind de trei ori, prin Stanescu, Batin și Vitan. CS Minaur s-a clasat pe locul 3 in play-out-ul seriei 10 din…

Bayer Leverkusen a incheiat campionatul Germaniei fara nicio infrangere, dupa 2-1 cu Augsburg

18:55, 18.05.2024 - Noua campioana de fotbal a Germaniei, Bayer Leverkusen, a incheiat campionatul fara nicio infrangere. Sambata, fotbaliștii de la Bayer au jucat ultima partida a ediției de campionat. Ei au invins formația Augsburg.Bayer Leverkusen a invins pe teren propriu Augsburg, scor 2-1.

Tenis: Nadal va avea un prim adversar ce va veni din calificari, la turneul ATP Masters 1.000 de la Roma

15:40, 06.05.2024 - Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul 305 ATP dupa un sezon 2023 aproape ratat, se va confrunta cu un jucator ce va veni din calificari in primul tur al turneului ATP Masters 1000 de la Roma care incepe miercuri, potrivit tragerii la sorti efectuata luni, scrie AFP.

Victor Pițurca, despre conflictul cu jucatorul naționalei: „I-a zis ca nu accept așa ceva. De atunci am incheiat-o cu el”

12:31, 12.04.2024 - Victor Pițurca, fostul selecționer al Romaniei, a dezvaluit de ce a decis sa nu il mai convoace pe Cristi Sapunaru la naționala. Totul se intampla in 2012, cand Sapunaru l-a deranjat pe Pițurca cu atitudinea lui. I-a spus ca nu se poate prezenta la doua meciuri amicale, la finalul sezonului, pentru…

Atracția atemporala a tricourilor polo – istoria complexa a acestei piese versatile

16:45, 10.04.2024 - Radacinile tricoului poloInițial, jocul de polo se juca in camași cu maneci lungi din bumbac gros, care nu era cel mai confortabil și practic articol in care sa se desfașoare jocul. La sfarșitul secolului al XIX-lea, jucatorii britanici de polo au inventat gulerul cu nasturi – primul de acest gen –…

Anunțul de ultima ora al lui Rafael Nadal: „Corpul nu imi permite sa o fac“

21:40, 04.04.2024 - Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal si-a anuntat joi retragerea de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, care incepe duminica si deschide sezonul pe zgura, mentionand ca nu este inca pregatit fizic, scrie AFP.

Nadal face iar pasul in spate

20:40, 04.04.2024 - Jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal si-a anuntat joi retragerea de la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, care incepe duminica si deschide sezonul pe zgura, mentionand ca nu este inca pregatit fizic. „Din pacate, trebuie sa va spun ca nu voi juca Monte Carlo. Pur si simplu corpul meu nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?