Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rădăcina de păpădie distruge celulele canceroase din corp fără a avea efecte adverse

Publicat:

Un studiu realizat la , Canada, in cadrul Departamentului de Chimie și Biochimie a ajuns la rezultate incredibile, oferind speranțe bolnavilor de cancer. Cercetarea, intitulata „” a relevat ca radacina de papadie distruge celulele canceroase din corp, fara a avea efecte adverse asupra celulelor sanatoase. Oamenii de știința au descoperit ca aceasta radacina este mai eficienta decat chimioterapia, scrie www.healthyfoodhouse.com . Iar acesta nu este singurul efect benefic, papadia fiind un eficient diuretic, care stimuleaza secreția de bila, reduce colesterolul,…

Citeste articolul mai departe pe ataclapersoana.ro…  

Sursa articol: ataclapersoana.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a descoperit tehnologia care va inlocui aerul condiționat: Nu are deloc efecte adverse și protejeaza mediul

19:55, 01.07.2024 - Societatea Americana de Chimie arata ca s-a descoperit o noua tehnologie care se bazeaza pe membrane de origine vegetala. In contact cu soarele, aceste membrane se racesc și ar putea fi utilizate pentru a inlocui aerul condiționat in mașini sau in cladiri. Studiile sunt abia la inceput, dar americanii…

Un colorant stralucitor, care se lipeste de celulele canceroase, 'a doua pereche de ochi' pentru medici

13:15, 11.06.2024 - Oamenii de stiinta au dezvoltat un colorant luminos care se lipeste de celulele canceroase si le ofera chirurgilor o "a doua pereche de ochi" pentru a le indeparta in timp real si a eradica definitiv boala. Expertii spun ca aceasta descoperire ar putea reduce riscul de reaparitie a cancerului si ar…

Tratament minune: distruge cancerul in 48 de ore. Oamenii de știința au gasit metoda de a-l produce in laborator

08:40, 01.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Stanford din California au demonstrat pentru prima oara in toamna anului trecut ca EBC-46, extras din plante, poate fi sintetizat. Inițial, s-a crezut ca, avand in vedere structura sa complexa, compusul chimic nu poate fi sintetizat in laborator, scrie doctorulzilei.ro. Lumea…

Cat timp este bine sa stai in picioare pe zi – beneficii și efecte negative

11:35, 07.05.2024 - Cu toții simțim un anumit disconfort atunci cand suntem nevoiți sa stam mult timp in picioare, insa aceste neplaceri se pot transforma in timp in probleme serioase de sanatate. Statul in picioare este parte integranta din viața noastra de zi cu zi, fie ca este vorba despre timpul petrecut la locul de…

Vaccin anticancer personalizat. Noua descoperire a cercetatorilor

17:10, 04.05.2024 - Vaccin anticancer personalizat – este posibil? Noile tratamente injectabile – echivalente unui vaccin personalizat anticancer – nu exclud intervenția chirugicala sau chimioterapia, dar ar putea reduce riscul de recidiva.  Vaccinurile personalizate impotriva cancerului au fost un  subiect intens dezbatut la…

Au loc noi evacuari la Slanic Prahova, in locul in care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranța”

15:45, 02.05.2024 - Extinderea perimetrului de siguranța prin evacuarea comunitaților din apropierea zonei afectate este o masura esențiala pentru asigurarea securitații acestora. Acțiunea de evacuare va fi realizata in cel mai scurt timp posibil, cu sprijinul Instituției Prefectului și a Inspectoratului pentru Situații…

Rezistența locuitorilor din Harkov, orașul aflat zilnic sub bombardamente: „Cel mai infiorator lucru este ca oamenii se obișnuiesc cu asta”

20:06, 28.04.2024 - Pentru locuitorii din Harkov, atacurile rusești zilnice nu au insemnat anularea obiceiurilor lor. Deși oficialii ruși au spus in repetate randuri ca orașul este urmatorul pe care Moscova vrea sa-l cucereasca, cei 1,3 milioane de locuitori incearca sa reziste: orasul „este de neinvins, deși oamenii sunt…

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…


Ce parere ai despre aceasta stire?