Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți: ”Suntem încântați să avem un omuleț pe drum!”

Publicat:

și , actorul care a interpretat rolul lui , vor deveni parinți și au marturisit, conform , ca sunt ”incantați sa aiba un omuleț pe drum”. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Ce „compromis” a facut Edy Kovacs de dragul Anei Baniciu, la inceputul relației. Numara zilele pana vor deveni parinți și se vor muta in curand in noua casa: „L-am obligat...”

13:26, 01.06.2024 - Ana Baniciu și Edy Kovacs se pregatesc de o noua etapa in viața lor. Artista este insarcinata in noua luni și numara zilele pana cand va deveni mama. Pe langa ca familia lor urmeaza sa se mareasca, cei doi se vor muta și intr-o casa noua inainte de venirea pe lume a copilului.

VIDEO. Vladuța Lupau și soțul ei numara saptamanile pana cand vor deveni parinți pentru a doua oara: „Abia așteptam sa te cunoaștem”

13:31, 20.05.2024 - Viața Vladuței Lupau și a partenerului sau, Adrian Rus, s-a schimbat radical de cand au aflat ca vor deveni parinți pentru a doua oara, acum facand ultimele pregatiri pentru venirea pe lume a fiului lor. Nu doar cei doi sunt entuziasmați de nașterea bebelușui, ci Iair care abia așteapta sa-și cunoasca…

Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata / VIDEO

23:25, 09.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Justin și Hailey Bieber vor deveni parinți! Soția celebrului cantareț este insarcinata cu primul lor copil. Iata ce au postat cei doi soți pe rețelele de socializare, dar și cum au dat marea veste!

VIDEO. Hailey și Justin Bieber vor deveni parinți

23:05, 09.05.2024 - Intr-o dezvaluire induioșatoare care a provocat valuri de reacții pe rețelele de socializare, senzația pop Justin Bieber și soția sa, modelul Hailey Baldwin Bieber au anunțat faptul ca așteapta primul lor copil. Indragitul cuplu a dezvaluit sarcina cu un videoclip emoționant și imagini de la o ședința…

Elena Matei de la Chefi la cuțite, imagini rare cu iubitul ei: „Nu-l cautați pe social media, ca nu are conturi”. Vor deveni parinți pentru prima data / FOTO

19:50, 25.04.2024 - Elena Matei și iubitul ei traiesc o perioada unica de cand au aflat ca vor deveni parinți. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite este insarcinata pentru prima data și se pregatesc pentru venirea pe lume a fiicei lor. De curand, tanara a facut publice și cateva imagini cu iubitul ei, pe care a preferat…


Ce parere ai despre aceasta stire?