Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Putin a dezvăluit într-un interviu cu care dintre liderii lumii a băut vodcă de ziua lui de naştere

Publicat:

Presedintele rus a dezvaluit intr-un interviu pentru de Radio si Televiziune, difuzat miercuri inaintea vizitei sale in China, cum a baut o data vodca de ziua sa de nastere...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale lui Putin privind ofensiva rusa din regiunea Harkov

15:51, 17.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri, la finalul vizitei sale de stat in China, ca armata rusa nu intentioneaza sa cucereasca orasul Harkov, capitala regiunii cu acelasi nume din nord-estul Ucrainei, relateaza EFE.

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

VIDEO - Vladimir Putin a aterizat in China pentru o vizita de doua zile

06:56, 16.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sosit joi in China pentru o vizita de doua zile in cursul careia se va intalni cu omologul sau chinez Xi Jinping si va incerca sa obtina un sprijin mai mare pentru efortul sau de razboi impotriva Ucrainei, relateaza AFP, conform Agerpres.

Ucraina considera ca Vladimir Putin este ipocrit cand vorbește despre pace: diplomația este „o operațiune speciala, la fel ca razboiul”

18:20, 15.05.2024 - Consilierul prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak a calificat miercuri drept „ipocrita” disponibilitatea pentru dialog exprimata de presedintele rus Vladimir Putin intr-un interviu acordat agentiei oficiale chineze Xinhua in ajunul vizitei sale de stat la Beijing, relateaza Agerpres, care citeaza…

Ce ascunde vizita pe care Vladimir Putin o face in China. Este prima deplasare externa din noul mandat al președintelui rus

11:56, 15.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin și-a propus sa-și inceapa noul mandat prezidențial de șase ani cu o aparenta demonstrație de sprijin din partea celui mai puternic partener politic al sau, omologul chinez Xi Jinping.

Vladimir Putin, interviu inaintea vizitei in China: Evaluam pozitiv abordarea Chinei privind rezolvarea crizei ucrainene

11:36, 15.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

VIZITA IN CHINA Vladimir Putin intreprinde o vizita oficiala in China in 16-17 mai

11:36, 15.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China, in ceva mai mult de sase luni, informeaza AFP. The post VIZITA IN CHINA Vladimir Putin intreprinde o vizita oficiala in China…

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?