Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Psoriazisul, o boală care afectează atât trupul, cât mai ales sufletul

Publicat:

  Bolnavii de psoriazis poarta in fiecare zi o lupta cu ei insisi, cu discriminarea si prejudecatile celor din jurul lor, cu teama fata de reactia persoanelor cu care intra in contact și cu izolarea. Cititi in ziarul PUTEREA de maine despre campania „Doar optimismul este contagios” lansata de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APAA) si sprijinita de Delia printr-o piesa piesa extrem de emotionanta !

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea fotbalului. Un fost jucator de la Rapid Bucuresti a murit dupa o lupta crancena cu boala

13:00, 14.06.2024 - Fotbalistul Alexandru Cojocaru a muritAlexandru Cojocaru, o legenda a fotbalului giurgiuvean, s-a stins din viața la varsta de 77 de ani, dupa o lupta indelungata cu o boala severa, conform giurgiuveanul.ro. Fost jucator emblematic la echipele Rapid București și Dunarea Giurgiu, el va ramane in amintirea…

Delia a lansat o piesa cu Erika Isac. Ce mesaj transmite, de fapt, melodia: “Nu ma așteptam la asta”

19:05, 24.05.2024 - Delia și Erika Isac au lansat o piesa ce a starnit controverse. Cele doua artiste au spus lucrurile pe nume, astfel ca versurile au un mesaj important, care trebuie sa fie ascultat. Fanii au avut reacții pozitive, iar melodia a strans mii de vizualizari in doar cateva ore.

Erika Isac și Delia, colaborare controversata pe piesa "Abracadabra". Mesajul acid pentru hateri, ascuns in versuri

15:56, 24.05.2024 - La 9 ani de cand s-au cunoscut, Erika Isac și Delia au dat lovitura cu prima colaborare muzicala. Artistele au lansat piesa „Abracadabra” și au inchis gura criticilor cu versurile și videoclipul puternice.

Delia și Antonia lanseaza videoclipul oficial al piesei “eRai”, prima colaborare a celor doua artiste

19:01, 10.05.2024 - Delia și Antonia prezinta fanilor videoclipul oficial de la “eRai”, prima piesa care marcheaza colaborarea mult așteptata a celor doua artiste. “eRai” a fost compusa de Delia și Alex Cotoi, versuri Delia, producție Alex Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și Delia, DoP Bogdan Daragiu,…

Doliu in Romania: unul dintre cei mai mari oameni de afaceri a murit, dupa o boala incurabila

09:10, 03.05.2024 - Alex Alexandrov, om de afaceri renumit din Iași și fostul patron al companiei de construcții Alex, cea mai veche din Iași, a incetat din viața.Cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative in domeniul construcțiilor din anii ’90, Alex Alexandrov a murit dupa o lunga lupta cu o boala incurabila, potrivit…

Tezaurizarea compulsiva: boala prea puțin cunoscuta, care te poate ucide

06:10, 17.04.2024 - Tulburarea de tezaurizare compulsiva pare a fi prezenta in randul populației in proporție de 2 pana la 5%, ceea ce o face mai prevalenta decat schizofrenia. Afecteaza barbați și femei in numar aproximativ egal. Dar sa-i desfacem tainele.

Adrian Minune știe cel mai bine cum e cu “mama la copii și pofta inimii”. Vali Vijelie știe clar ce e in sufletul colegului de breasla cand canta aceasta piesa. Imagini exclusive cu manelistul și Oana / PAPARAZZI

22:45, 15.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, reușesc sa surprinda imagini senzaționale cu vedetele din Romania. Adrian Minune cunoaște foarte bine sintagma “mama la copii și pofta inimii” și pare ca versul a fost scris pentru el. In ce ipostaze de senzație a fost surprins manelistul!

Ciolacu anunța eliminarea „taxei pe boala” pentru gravide și bolnavii de cancer

11:50, 04.04.2024 - Marcel Ciolacu a anunțat joi in ședința de Guvern o Ordonanța de urgența pentru scutirea de la plata contributiei pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacientilor cu afectiuni oncologice si a cazurilor de urgenta. 


Ce parere ai despre aceasta stire?