Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSG va disputa amicale cu Inter şi cu Espanol în China, unde va juca şi Supercupa Franţei

Publicat:

Clubul Paris Saint-Germain ca va disputa in aceasta vara meciuri amicale cu si cu , in China, unde va juca si .

PSG, campioana din Ligue 1, va intalni castigatoarea , Rennes, in 3 august, la Shenzhen.

Inaintea acestei confruntari, Paris Saint-Germain va juca impotriva echipei , in 27 iulie, la Macao, si apoi va evolua cu la 30 iulie, la Suzhou.

Parizienii se vor afla in turneu in China in perioada 24 iulie – 3 august.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCSB va disputa doua partide amicale in cantonamentul din Țarile de Jos

12:35, 22.06.2024 - FCSB va disputa doua partide amicale in turneul de pregatire din Tarile de Jos, care va avea loc pana la 29 iunie, conform news.ro.Prima partida va avea loc luni, 24 iunie, impotriva celor de la SV Apeldoorn, la baza WWNA, din Wenum-Wiesel.

Farul va disputa cinci partide amicale in aceasta vara

17:20, 19.06.2024 - Echipa Farul Constanta va disputa cinci partide amicale in aceasta vara, inaintea debutului in noul sezon, programat in weekend-ul 12-14 iulie 2024.Farul va incepe seria partidelor de verificare dupa aproximativ o saptamana de la reluarea pregatirii.

Liga Campionilor | Luis Enrique, frustrat dupa eliminarea cu Dortmund

12:46, 08.05.2024 - PSG a ratat din nou cel mai important obiectiv al sezonului, campioana Franței oprindu-se in semifinalele Ligii Campionilor dupa „dubla” cu Borussia Dortmund, incheiata 0-2 la „general“ . Antrenorul gruparii din Hexagon, Luis Enrique, a incercat sa gaseasca explicații pentru eliminarea echipei sale.…

Esec pentru Boloni in Ligue 1: Metz – Rennes, scor 2-3

00:05, 05.05.2024 - Formatia FC Metz, antrenata de Ladislau Boloni, a fost invinsa, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Rennes, intr-un meci din etapa a 32-a a campionatului Frantei, potrivit news.roMetz a condus cu 1-0, dar in cele din urma a pierdut.

Armand Duplantis caștiga proba de saritura cu prajina la reuniunea din China! Recordul mondial se menține

17:10, 27.04.2024 - Atletul suedez Armand Duplantis s-a impus in proba de saritura cu prajina din cadrul reuniunii de la Suzhou, oras de la periferia Shanghai (China), etapa din cadrul circuitului Ligii de Diamant, dar fara sa-si imbunatateasca recordul mondial stabilit in urma cu o saptamana la 6,24 m, informeaza AFP.

Lens si Rennes, victorii in meciurile disputate in Ligue 1

11:55, 21.04.2024 - Echipele Lens si Rennes au obtinut victorii in partidele disputate sambata seara in etapa a 30-a din Ligue 1, primul esalon al fotbalului francez, porivit Agerpres.Lens s-a impus acasa la limita, 1-0, in fata ultimei clasate, Clermont.

Szocs Berni s-a oprit in optimile Cupei Mondiale

17:05, 20.04.2024 - Targumureșeanca Szocs Bernadette s-a oprit in optimile de finala ale Cupei Mondiale de tenis de masa de la Macao, din China. Bernadette, actualmente numarul 8 in ierahia mondiala, a cedat la mare lupta, cu 1-4, in fața chinezoaicei Wang Manyu, a doua jucatoare a lumii. La competiția de la Macao, Romania…

Kylian Mbappe, one man show in PSG – Rennes din semifinalele Cupei Franței » Starul francez a fost „inger și demon”

10:20, 04.04.2024 - Kylian Mbappe (25 de ani) a fost omul meciului in PSG – Rennes, scor 1-0, din semifinalele Cupei Franței. „Șeptarul” parizienilor a inscris golul care a facut diferența pe tabela și a ajutat-o pe lidera din Ligue 1 sa se califice in finala Cupei, unde o va intalni pe Olympique Lyon. Mbappe a ratat un…


Ce parere ai despre aceasta stire?