Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PSD continuă „tradiția“ PNL privind evitarea polilor de putere din partid

Publicat:

Noua sesiune parlamentara aduce PSD in fața unei dileme interne: voteaza un nou președinte al Camerei sau prelungește interimatul lui . Un nou șef inseamna, automat, apariția unui nou pol de putere, susțin surse din formațiune pentru „Adevarul“.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum va afecta Romania revenirea lui Donald Trump la putere in SUA

11:55, 04.07.2024 - O parte importanta a presei din Romania relateaza pe un ton ingrijorat despre o eventuala revenire la putere a lui Donald Trump in urma alegerilor prezidentiale care vor avea loc in SUA in toamna acestui an. In acelasi timp George Maior, fostul director al SRI si fost ambasador al Romaniei la Washington,…

Xtra Night Show. Florin Salam, adevarul despre nunta de la Targu Jiu! Ce a pațit cantarețul. Motivul pentru care nu a ajuns la eveniment, de fapt / VIDEO

23:21, 14.06.2024 - Florin Salam a spus adevarul despre nunta de la Targu Jiu! Cunoscutul manelist a dezvaluit care este motivul pentru care nu a ajuns la eveniment, de fapt. Ce a marturisit artistul, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

EXCLUSIV A inceput Al Treilea Razboi Mondial și nu realizam? Primul general roman pregatit de americani la Harvard vine cu vești proaste

07:00, 10.06.2024 - Generalul (r) Alexandru Grumaz, primul ofițer roman pregatit dupa Revoluție in SUA, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, riscurile care exista in prezent și de ce ne aflam periculos de aproape de o escaladare care poate duce in orice moment pana la un nou razboi mondial.

Pepiniera de afine, inființata de americani pe 50 ha in apropierea Bucureștiului

03:05, 04.06.2024 - O pepiniera de afine va fi inființata pe o suprafața de 50 de hectare in apropierea Bucureștiului, la circa 30 de kilometri de centrul Capitalei, potrivit unei informari remise luni „Adevarul”.

Xtra Night Show. Și-a luat mașina visurilor și nu se oprește aici! Cuza de la Noaptea Tarziu, adevarul despre banii pe care ii face din televiziune: „De foame nu mori”

10:36, 28.05.2024 - Cuza de la Noaptea Tarziu și-a cumparat in urma cu cateva luni mașina la care a visat mereu. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune ca a muncit mult ca sa iși poata permite bolidul de lux, achiziție cu care se mandrește.

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Sfaturi pentru masa de Paște. Metodele simple folosite de un nutriționist pentru a nu se ingrașa

07:30, 05.05.2024 - Tradiția romaneasca spune ca de pe masa de Paște nu trebuie sa lipseasca ouale roșii, drobul, salata de boeuf sau carnea de miel. Majoritatea produselor au, insa, multe calorii. Medicul nutriționist Carmen Durle explica ce pot sa faca persoanele care vor sa nu acumuleze in perioada sarbatorilor kilograme…

Ce trebuie sa mananci la micul-dejun pentru slabi rapid și sanatos. Secretul, dezvaluite de un renumit nutriționist

10:40, 16.04.2024 - Importanța micului dejun: un punct de plecare esențialVlad Roșca subliniaza ca inceputul este esențial, iar micul dejun reprezinta punctul de pornire ideal pentru orice efort de pierdere in greutate. Alegerea corecta a alimentelor consumate la micul dejun poate influența intregul parcurs al zilei și…


Ce parere ai despre aceasta stire?