Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteste masive în Polonia: Sute de persoane au manifestat împotriva interzicerii avortului

Publicat:

Sute de persoane au protestat joi la Varsovia ca urmare a intrarii in vigoare a unei decizii controversate care interzice practic avortul in Polonia, in pofida restrictiilor impuse ca urmare a pandemiei de COVID-19, transmite AFP.

Manifestatii de protest au avut loc si in alte orase pentru a doua zi consecutiv dupa publicarea miercuri a hotararii in , potrivit agerpres.ro.

Vezi si:  da detalii pas cu pas: Cum s-au desfasurat evenimentele tragice de la / VIDEO

Este interzisa, astfel, orice intrerupere voluntara…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Desfașurare de forțe in Ierusalim: Proteste masive și arestari in urma demonstrației impotriva lui Netanyahu VIDEO

10:11, 18.06.2024 - Dupa demonstrația masiva de la Ierusalim impotriva guvernului condus de Benjamin Netanyahu, noua persoane au fost arestate in urma violențelor și confruntarilor cu forțele de ordine. Protestatarii au cerut alegeri anticipate și eliberarea ostaticilor.

'Frontul Popular impotriva lui Hitler' - Franța, zgudita de proteste dupa victoria extremei drepte

20:20, 13.06.2024 - Manifestatii ”impotriva extremei drepte” au avut loc din nou in mai multe orase, inclusiv la Lille, Toulouse sau Lyon, unde aproximativ 4.500 de manifestanti anti-RN au iesit in strada, potrivit prefecturii, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Polonia a arestat trei persoane care ar fi provocat mai multe incendii in regiuni din țara la ordinul Rusiei

20:35, 29.05.2024 - Polonia a arestat mai multe persoane suspectate ca au incendiat cladiri in regiuni din toata țara, acte teroriste care ar fi fost comise in sprijinul regimului de la Kremlin. Serviciile de securitate de la Varșovia a anunțat, miercuri, arestarea a trei suspecți.

Cea de-a treia zi de proteste la APM Gorj

12:21, 20.05.2024 - Angajatii Agenției pentru Protecția Mediului Gorj au intrat in cea cea de-a treia zi de proteste, ca urmare a inegalitaților salariale fața de ceilalți funcționari publici. „Incepand cu data de 20.05.2024, ca urmare a discuțiilor purtate intre salariații din agențiile de mediu, s-au stabilit urmatoarele:…

Donald Tusk spune ca a fost amenințat cu moartea dupa tentativa de asasinat impotriva lui Robert Fico

18:15, 16.05.2024 - Prim-ministrul guvernului Poloniei, Donald Tusk, a anunțat, joi, ca a primit amenințari dupa tentativa de asasinat a omologului sau slovac, Robert Fico. Conform presei locale din Polonia, masurile de protecție ale șefului guvernului de la Varșovia vor fi consolidate, relateaza Reuters.

Proteste pro-palestiniene in Suedia: Mii de persoane au marșaluit la Malmo impotriva participarii Israelului la Eurovision

07:06, 10.05.2024 - Mii de persoane au marșaluit in liniște joi pe strazile din Malmo, in Suedia, pentru a protesta impotriva participarii Israelului la Eurovision, cu doar cateva ore inainte ca aceasta țara sa intre in competiție, potrivit unei echipe AFP aflata la fața locului, transmite hotnews.ro.

Polonia: Suspectat de pregatirea unui atentat impotriva lui Zelenski, arestat

23:26, 18.04.2024 - Un barbat suspectat ca a ramas in contact cu serviciile de spionaj ruse si ca le-a ajutat sa pregateasca un posibil atentat impotriva presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski a fost arestat in Polonia, au anuntat joi parchetele polonez si ucrainean, relateaza AFP. Cetateanul polonez, identificat doar…

Proteste in Georgia: 20.000 de persoane au manifestat impotriva unei legi privind „influența straina”

10:11, 18.04.2024 - Aproximativ 20.000 de persoane au manifestat ieri, 17 aprilie in Georgia impotriva votului in prima lectura a unui proiect de lege privind „influența straina”, comparat cu o lege represiva rusa privind „agenții straini” și considerat un obstacol in calea ambițiilor europene ale țarii din Caucaz, transmite…


Ce parere ai despre aceasta stire?