Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteste ale Opoziției italiene împotriva reformei constituționale preconizate de Putere - Premierul să fie ales prin vot universal

Publicat:
Proteste ale Opoziției italiene împotriva reformei constituționale preconizate de Putere - Premierul să fie ales prin vot universal

Liderii principalelor trei partide de opozitie din Italia au participat marti pentru prima data impreuna la o manifestatie impotriva reformelor constitutionale prevazute de majoritatea ultraconservatoare, relateaza AFP preluat de agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania s-a calificat in optimile de finala, dupa derby-ul impotriva Italiei / Calificarile din grupa C se vor juca in ultima etapa

00:10, 21.06.2024 - In grupa C, Slovenia a fost aproape de prima victorie din istorie la un Campionat European, in remiza incheiata 1-1 impotriva Serbiei. Anglia a remizat cu Danemarca, scor 1-1, iar englezii nu reușesc sa se califice in optimile de finala direct din etapa a doua. Meciul ca o finala dintre Spania și Italia…

Summit G7. Imprumut de 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina, din activele inghețate de la Rusia

20:20, 13.06.2024 - Liderii celor mai puternice 7 state din lume - G7, reuniti joi, 13 iunie 2024 in Italia, au decis, printr-un acord politic, sa acorde Ucrainei un imprumut de 50 de miliarde de dolari din veniturile rezultate din activele rusesti inghetate, a anuntat un responsabil al presedintiei SUA, potrivit AFP.

Netanyahu a izbucnit la dresa lui Biden: Sunt surprins și dezamagit. Exista un semn de intrebare!

08:20, 03.06.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a declarat "surprins si dezamagit" intr-un interviu difuzat duminica de faptul ca administratia americana nu sustine sanctiuni impotriva Curtii Penale Internationale (CPI), al carei procuror doreste un mandat de judecata impotriva lui, noteaza AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 816. Vladimir Putin transforma migrația intr-o arma impotriva Europei, avertizeaza premierul Estoniei

00:10, 19.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 816. Președintele rus Vladimir Putin vede in amenințarea cu migrația in masa drept o „arma” pentru a diviza și slabi Europa, avertizeaza premierul Estoniei, Kaja Kallas.

Val de reacții dupa tentativa de asasinat din Slovacia: Un atac impotriva democrației

19:21, 15.05.2024 - Numeroși lideri europeni au transmis mesaje dupa tentativa de asasinat din Slovacia. Este un atac impotriva democrației, a fost concluzia liderilor. Premierul slovac Robert Fico a fost impușcat in abdomen in timpul unui eveniment public.

Alegeri parlamentare in Croatia | Țara este in fața unei dileme politice: președintele versus premierul in lupta pentru putere

04:31, 18.04.2024 - Conservatorii aflati la putere in Croatia au iesit pe primul loc in alegerile parlamentare desfasurate miercuri, potrivit primelor estimari, insa avand mai putine locuri decat obtinusera in 2020, negocierile pentru formarea unei majoritati se anunta a fi dificile, relateaza AFP, citat de news.ro.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Au 'inundat' strazile: val uriaș de proteste anti-Netanyahu in Israel - Video

07:25, 07.04.2024 - Zeci de mii de persoane au manifestat impotriva premierului Benjamin Netanyahu sambata seara in Israel, in contextul in care duminica tara intra in cea de-a saptea luna de razboi impotriva Hamas in Fasia Gaza, informeaza AFP, citat de AGERPRES.La Tel Aviv, 100.


Ce parere ai despre aceasta stire?