Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest rar întâlnit pe străzile din Beijing împotriva liderului chinez. „Înlăturați-l pe dictatorul și trădătorul național Xi Jinping”

Publicat:

Un protest rar intalnit impotriva liderului chinez și a politicilor sale a fost innabușit repede joi la Beijing, cu doar cateva zile inainte ca acesta sa iși asigure un al treilea mandat la conducerea țarii in cadrul celui de-al XX-lea Congres al , scrie CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

China atenționeaza impotriva depașirii "liniei roșii"

13:10, 25.06.2024 - Nicio țara, organizație sau persoana nu ar trebui sa creada ca poate trece linia roșie in problema Taiwanului fara sa suporte consecințele. Mao Ning, purtatorul de cuvint al Ministerului chinez de Externe, a facut aceasta declarație in cadrul unei conferințe de presa periodice la Beijing. Mao Ning a…

Ce are de gind sa faca Ungaria in timpul vizitei liderului chinez

20:30, 06.05.2024 - Ungaria intenționeaza sa semneze cel puțin 16 acorduri cu China in timpul vizitei de trei zile a președintelui Xi Jinping, care incepe miercuri, 8 mai. Acest lucru a fost declarat de ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto. El a spus ca ar putea fi chiar 18 acorduri, din moment ce doua dintre ele…

Inainte sa-și viziteze aliații din Serbia și Ungaria, dictatorul chinez se va intalni cu Macron și Von der Leyen la Paris

21:05, 29.04.2024 - Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, se va intalni, lunea viitoare, la Paris, cu dictatorul chinez, Xi Jinping, și cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Anunțul a fost facut, pe Twitter, de un purtator de cuvant al Comisiei.

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

China a inființat Forta de Sprijin Informational

16:41, 19.04.2024 - Ceremonia de infiintare a Fortei de Sprijin Informational a Armatei Populare de Eliberare din China a avut loc, vineri, la Beijing. Presedintele Comisiei Militare Centrale (CMC) a Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping, a participat la eveniment, adresand felicitari intregului corp militar al fortei…

Patru principii pentru reglementarea crizei ucrainene de la Xi Jinping

13:41, 16.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping a propus patru principii pentru a preveni scaparea de sub control a crizei din Ucraina și pentru a restabili pacea cit mai curind posibil. Șeful statului chinez a facut aceasta declarație in timpul unei intilniri la Beijing cu cancelarul german Olaf Scholz, scrie agenția…

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

„O calatorie a pacii”. Xi Jinping s-a intalnit cu fostul președinte taiwanez la Beijing

13:45, 10.04.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, l-a primit miercuri la Beijing pe fostul presedinte taiwanez Ma Ying-jeou, sustinator al unui dialog cu China, a transmis televiziunea de stat chineza, informeaza AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?