Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest la „Agenţia Hoţilor” faţă de majorarea tarifelor la energia electrică (FOTO)

Publicat:

Protest la „Agentia Hotilor” fata de majorarea tarifelor la energia electrica (FOTO) Foto: jurnal.mdSusțineți acțiunile de protest din centrul Chișinaului?- Da- Nu- Imi este greu sa raspund- Imi este indiferentrezultatele sondajuluiUpdate 14:20 // Reprezentantii protestatarilor au fost invitati de conducerea ANRE pentru a discuta despre revendicarile oamenilor.

Un nou protest la pentru Reglementare în Energetica. Sute de oameni s-au adunat si astazi în fata sediului ANRE, nemultumiti de decizia institutiei de a majora tarifele la energia electrica cu…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Locuitorii orașelor Orhei și Balți vor plati mai mult pentru apa potabila 

15:45, 28.06.2024 - In orașele Orhei și Balți au fost majorate tarifele pentru apa potabila pentru consumatorii casnici. O astfel de decizia a luat Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, care a aprobat noile tarife pentru serviciile de furnizare a apei potabile pentru consumatorii companiilor Regia Apa Canal-Orhei…

Carburanții, tot mai scumpi: Cat vor costa maine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

12:20, 26.06.2024 - Carburanții continua sa se scumpeasca. Potrivit prețurilor afișate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, maine, 27 iunie, litrul de benzina va costa cu 6 bani mai mult decat astazi, iar cel de motorina - cu 4 bani.

In Moldova vor continua sa creasca prețurile la benzina și motorina  

12:21, 18.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat marți, 18 iunie, noul preț maxim al produselor petroliere standard de baza, care va intra in vigoare de miine. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va fi de 24 de lei 19 bani (cu 5 bani mai mult) la litru, iar al motorinei fara denumire…

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Carburanții, mai ieftini și maine: Cat vor costa benzina și motorina

12:20, 28.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 3 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Prețul la carburanți scade cu cațiva banuți, maine: Vezi unde gasești cele mai mici prețuri

13:50, 23.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 24 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 5 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Piața carburanților, fara schimbari semnificative, maine: Vezi cat costa benzina și motorina și unde gasești cele mai mici prețuri

13:06, 22.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 mai. Astfel, potrivit datelor, un litru de benzina va costa cu trei bani mai puțin, iar prețul motorinei crește cu doi bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.


Ce parere ai despre aceasta stire?