Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROTECTIE - Guvernul Ungariei a suspendat un acord privind acceptarea imigrantilor extracomunitari

Publicat:

a decis, marti, suspendarea unilaterala pe termen nedeterminat a unui acord cu privind acceptarea solicitantilor de azil, invocand "protejarea intereselor poporului ungar".

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina semneaza un acord de securitate cu UE. Zelenski: Ne apropiem de obiectivul istoric de pace și prosperitate

15:50, 27.06.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat joi in vizita la Bruxelles pentru a semna un acord de securitate cu Uniunea Europeana, a declarat ca acest document reprezinta un pas important catre „pace și prosperitate" pe continent.

Ucraina semneaza un acord de securitate cu UE. Zelenski: O etapa spre pace si prosperiate

14:55, 27.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat joi in vizita la Bruxelles pentru a semna un acord de securitate cu Uniunea Europeana, a spus ca acesta reprezinta o etapa spre „pace si prosperitate” pe continent.

Uniunea Europeana a ajuns la un acord de principiu privind noi sanctiuni la adresa Belarusului

17:35, 26.06.2024 - Uniunea Europeana a ajuns miercuri la un acord de principiu asupra unui nou pachet de sanctiuni la adresa Belarusului cu scopul de a consolida restrictiile impuse Rusiei pentru razboiul sau impotriva Ucrainei si pentru a o impiedica sa le eludeze, informeaza EFE, relateaza Agerpres.

UE a prelungit perioada in care se acorda protectie cetatenilor ucraineni

14:41, 25.06.2024 - Uniunea Europeana a prelungit din nou marti, pana la data de 4 martie 2026, protectia temporara acordata celor in jur de 4,2 milioane de refugiati ucraineni, informeaza AFP citat de Agerpres.roUE a activat pe 4 martie 2022, in premiera, directiva privind protectia temporara in Uniune, care le acorda…

Greenpeace, despre Neptun Deep: „Sinucidere curata”

10:26, 18.06.2024 - Construirea celei mai mare exploatari de gaze din Europa – Neptun Deep – langa o zona de razboi, fara o analiza de risc privind minele marine in deriva asupra instalatiilor si fara sa propui o serie de masuri necesare pentru reducerea riscurilor asociate reprezinta sinucidere curata, sustin reprezentantii…

UE vrea un acord pentru continuarea misiunii din Rafah. Borrell il critica pe Netanyahu

18:50, 27.05.2024 - Uniunea Europeana intenționeaza sa ajunga luni la un acord de principiu pentru a continua misiunea UE la Rafah, orașul care se invecineaza cu Egiptul, a declarat Josep Borrell, șeful politicii externe a blocului comunitar.

Maia Sandu confirma ca Republica Moldova negociaza un acord de securitate cu UE

18:05, 17.05.2024 - Maia Sandu, aflata intr-o vizita oficiala in Germania, a confirmat, vineri, la o conferința de presa susținuta cu cancelarul Olaf Scholz la Berlin, relatarile din mass-media conform carora Republica Moldova negociaza un acord de securitate cu Uniunea Europeana.

Tinerii ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

09:05, 19.04.2024 - Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea Uniunii Europene.Comisia Europeana cauta discuții pentru un acord care…


Ce parere ai despre aceasta stire?