Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROMO Radu Moisin si Gabriel Nastra vin la "Clujul in Realitate"

Publicat:

Tinerii din politica clujeana, -liderul consilierilor locali PDL din Cluj-Napoca si -seful TSD Cluj-Napoca, vin la "Clujul in Realitate", de la ora 20.30, pentru a comenta cele mai fierbinti subiecte din politica mare.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujul de altadata: Cum aratau autobuzele care circulau prin Cluj-Napoca in anul 1941

16:10, 01.07.2024 - Te-ai intrebat vreodata cum arata Clujul pe vremea bunicilor? Este puțin dificil sa-ți faci o imagine doar din povestirile acestora, insa din fericire, exista cateva poze unice și rare care ne poarta in timp și ne ajuta sa traim, macar pentru cateva momente, in acele vremuri.

Clujul, al doilea oraș din Romania care ar putea avea 2 aeroporturi. Tișe: „Trebuie sa ne gandim la asta”

11:31, 06.06.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj spune ca trebuie analizata ideea de a mai construi inca un aeroport la Cluj-Napoca, pe termen lung, deoarece cel existent nu se poate dezvolta la nesfarșit.

Ciuca: Atunci cand avem un scop politic sa asiguram stabilitatea in tara, nu conteaza culoarea politica

19:40, 05.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri, la Cluj-Napoca, unde a participat la inaugurarea extinderii Terminalului Plecari al Aeroportului "Avram Iancu", ca investitia de la aeroport dovedeste ca atunci cand scopul politic este acela de a asigura stabilitatea si

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii: „Am pus piatra de temelie a primului Centru de cercetare in inteligența artificiala, construit de la zero”

10:11, 25.05.2024 - „Am pus piatra de temelie a primului Centru de cercetare in inteligența artificiala, construit de la zero, din Romania”, a anunțat Bogdan Ivan, ministrul Digitalizarii. „Prin angajamentul sau pentru excelența academica și inovație, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca iși consolideaza poziția de lider…

Autobuz cu hidrogen, testat la Cluj-Napoca

13:21, 08.05.2024 - Un autobuz cu hidrogen este testat la Cluj-Napoca, in cadrul unui turneu de promovare a acestor vehicule. Clujul va fi urmat de alte opt orașe din Grecia, Bosnia Herțegovina și Bulgaria, potrivit mediafax.Testarea autobuzului cu hidrogen va avea loc joi, 9 mai, de ora 9.

”De ce vrei apartament la Cluj, daca poți lucra de oriunde?” - Mai e investiție un apartament in Cluj-Napoca?

11:15, 26.04.2024 - Piața imobiliara clujeana a ajuns la un nivel la care nu mai este rentabil sa cumperi apartamente pentru investiție, arata experții imobiliari. Tinerii sunt și ei de aceeași parere și cred ca mai bine cumperi un apartament in Craiova, Brașov sau Constanța.Un clujean care lucreaza remote crede ca mai…

Vasile Dincu: „E fain la Cluj, dar poate fi și mai fain. Am atins culmea fainoșagului?” / "Exista o tendința a unei gaști de a șterge urmele romanești din Cluj-Napoca"

19:05, 19.04.2024 - Liderul PSD Vasile Dincu a atras atenția asupra blocajelor cu care se confrunta Clujul și a vorbit despre existența unei gaști care are in plan ștergerea oricaror urme romanești din oraș. 

Clujul sufocat de fum: Calitatea aerului afectata de incendiile forestiere și de vegetație

10:40, 10.04.2024 - In urma analizelor pe datele disponibile și masuratorile rețelelor private și naționale, calitatea aerului din Cluj-Napoca este afectata din cauza incendiilor de vegetație care au avut loc marți.


Ce parere ai despre aceasta stire?