Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiectii animate sub podul din Manhattan - VIDEO

Publicat:



Proiectii animate sub podul din Manhattan - Liniile si conturul urmeaza stilul artistului Botticelli, ", " este si numele spectacolului. Mai mult de un milion si jumatate de persoane traiesc in Manhattan, zona -ului care a evoluat cel mai mult in ultimii 400 de ani si care e inca in continua evolutie. Insula masoara circa 22 km de lungime si 3,6 km de largime in punctele cele mai largi, si mai putin de 1,6 km in punctele cele mai stramte.


Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Panica in tabara anti-Trump - Democrații cer grațierea fostului președinte, dupa valul de susținere generat de condamnare

22:20, 01.06.2024 - Reprezentantul Dean Phillips (D-MN) i-a cerut guvernatorului democrat din New York, Kathy Hochul, sa il grațieze pe fostul președinte Donald Trump in urma condamnarii sale in procesul privind banii tainuiți din Manhattan.

(video) Liniile de inalta tensiune dau batai de cap muncitorilor la podul de pe Mihai Viteazul: Cand va fi deschisa spre circulație jumatatea renovata

14:55, 14.05.2024 - Șeful Direcției generale mobilitate urbana, Vitalie Mihalache a precizat informații cu privire la perioada in care jumatatea de pod renovata de pe strada Mihai Viteazul va fi gata pentru a fi data in exploatare.


Ce parere ai despre aceasta stire?