Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proiect de 271 milioane de dolari: China va retehnologiza termocentrala Deva-Mintia

Publicat:

China National Electric Engineering Construction Corporation va moderniza Grupul 4 si va realiza instalatiile de desfasurare a Grupurilor 3 si 4 de la , in cadrul unui contract in valoare de circa 271 milioane dolari. Contractul a fost perfectat cu prilejul vizitei in China a premierul Ponta si va fi semnat in cursul zilei […] de 271 milioane de dolari: China va retehnologiza termocentrala Deva-Mintia a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Datele personale a zeci de mii de pacienti din Marea Britanie au fost publicate pe dark web. Hackerii cer 50 de milioane de dolari: „Dați vina pe guvernul vostru!”

14:10, 21.06.2024 - Atacul cibernetic a provocat haos in Marea Britanie, dupa ce o grupare de hackeri a spart sistemele IT ale unui centru de analiza a sangelui si le-a facut inutilizabile. Datele personale a zeci de mii de pacienti au fost publicate pe dark web.

Un miliardar secret da 50 de milioane de dolari unui grup pro-Trump

09:00, 21.06.2024 - Timothy Mellon, un moștenitor retras al unei averi, a donat 50 de milioane de dolari unui grup care il sprijina pe Donald J. Trump a doua zi dupa ce fostul președinte a fost condamnat pentru 34 de infracțiuni, potrivit noilor dosare federale, relateaza The New York Times . Un cadou enorm care se numara…

Zelenski mulțumește poporului american pentru trimiterea unui nou ajutor militar, in valoare de 275 de milioane de dolari

15:40, 25.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski multumeste lui ”Joe Biden, Congresului american si poporului american” dupa ce Statele unite au anuntat vineri seara trimiterea de armament in valoare de 275 de milioane de dolari, pentru a ”ajuta Ucraina sa respinga ofensiva Rusiei in apropiere de Harkov”.

Starea de lucruri in comerțul exterior cu marfuri al Moldovei

14:10, 16.05.2024 - In ianuarie-martie 2024, in Moldova, exporturile de marfuri au insumat 921,8 milioane dolari SUA, valoare mai mica cu 14,0%, comparativ cu cea inregistrata in perioada corespunzatoare din anul 2023. Dupa cum a anunțat Biroul Național de Statistica, in același timp, exporturile de marfuri autohtone in…

Ministrul ucrainean al agriculturii, suspect intr-un caz de corupție de 7 milioane de dolari

13:56, 23.04.2024 - Agenția ucraineana anticorupție l-a informat pe ministrul agriculturii, Mikola Solski ca este suspect intr-o ancheta privind achiziția ilegala de terenuri deținute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, a anunțat marți presa de la Kiev, potrivit hotnews.ro.

Gabriel Resources spera la 7 miliarde de dolari de la Romania, iar acum nu are sa ne dea 10 milioane de dolari. A deschis 4 procese

15:55, 22.04.2024 - Sechestrul pus de statul roman dupa castigarea procesului Rosia Montana a fost contestat in instanta de compania Gabriel Resources, dezvoltatorul proiectului minier blocat. Prin acest demers se incearca amanarea achitarii datoriilor in valoare de 10 milioane de dolari.

S-a semnat contractul de 60 milioane de euro, pentru finalizarea fostului Spital Municipal Bacau. Ivancea: „A fost un drum anevoios, dar am reusit!”

14:50, 19.04.2024 - Spitalul Municipal va deveni, oficial, Pavilion Municipal al SJU Bacau. Astazi, in prezența ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, președintele Consiliului Județean, Valentin Ivancea, a semnat contractul de 60 de milioane de euro (finanțare PNRR) pentru execuția lucrarilor. Au mai participat eurodeputatul…

Finanțare de 2 milioane dolari pentru startup-ul romanesc Genezio

10:45, 05.04.2024 - Startup-ul romanesc Genezio, care dezvolta instrumente de automatizare a procesului de creare de aplicații pentru dezvoltatori, a anunțat, vineri, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, ca a obținut o runda pre-seed de 2 milioane dolari.


Ce parere ai despre aceasta stire?