Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo: Vreme neobişnuită în weekend. Cât de cald se face, unde plouă

Publicat:

La sfarsitul saptamanii scapam de valul de ninsori care a facut prapad in sud-estul tarii, dar se intorc ploile. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), incep sa creasca si temperaturile, astfel ca sambata, maximele vor atinge 11 grade.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizari de vreme severa, in Romania. ANM a emis cod galben de vijelii si ploi torentiale

11:05, 29.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis doua alerte de vreme rea, valabile in urmatoarele ore, in mai multe județe din Romania. O avertizare de cod galben indica fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Se anunța ploi torențiale și vijelii. Cod galben de ploi, vijelii…

Se strica vremea in toata țara - Prognoza anunțata de ANM pentru weekend

11:50, 11.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 12 mai 2024. Specialiștii anunța o vreme cu temperaturi apropiate de valorile specifice acestei perioade din an, dar mai mici decat cele de sambata. In unele orașe sunt șanse ridicate de precipitații.

Sfarsit de primavara cu vreme buna. Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani

09:15, 03.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca va fi vreme frumoasa in Romania in ultima luna de primavara. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, anunța specialiștii. Totuși, in unele zone va ploua. Potrivit ANM, in saptamana 6-13 mai, valorile…

Prognoza meteo joi, 2 mai. Temperaturi de pana la 25 de grade. Unde va ploua

07:25, 02.05.2024 - Nu scapam de ploi nici joi, 2 mai. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), maximele termice se vor situa intre 16 și 25 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse intre 3 și 13 grade.

Temperaturile anunțate de meteorologi pentru perioada urmatoare. Unde va ploua

14:30, 22.04.2024 - Potrivit estimarilor emise de Administrația Naționala de Meteorologie, Romania se pregatește sa intampine o perioada caracterizata de condiții meteorologice variate. Prognoza pentru intervalul 22 aprilie - 5 mai 2024 aduce o diversitate de temperaturi, dar și precipitații.

Caldura neobisnuita din acest sfarsit de saptamana continua si astazi, dar de maine temperaturile incep sa scada si vor fi ploi in toata tara

08:20, 15.04.2024 - Caldura neobisnuita din acest sfarsit de saptamana continua si astazi, dar de maine temperaturile incep sa scada si vor fi ploi in toata tara. Cu detalii, Elena Mateescu, directoarea Administratiei Nationale de Meteorologie. Elena Mateescu: Dupa acest episod de vreme foarte calda, in aceasta saptamana…

Prognoza meteo miercuri, 10 aprilie. Temperaturi ridicate, dar cu precipitații. Unde va ploua

07:30, 10.04.2024 - Vreme deosebit de calda anunța meteorologii miercuri, 10 aprilie. Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), maximele termice se vor incadra intre 19 și 28 de grade Celsius, iar minimele se vor situa intre 2 și 14 grade Celsius.

Prognoza meteo duminica, 7 aprilie: Vreme calda și insorita cu temperaturi record pentru aceasta perioada

09:01, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru duminica, 7 aprilie și se anunța o vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor depași cu mult media multianuala in multe regiuni ale țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?