Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza meteo: Ciclonul face ravagii în România. Ce se anunţă în continuare şi cum va fi vremea de Rusalii

Publicat:

Efectele ciclonului care a lovit Romania se vad in tot mai multe judete: viituri, inundatii, arbori pusi la pamant. Vremea nu se indreapta in urmatoarele zile, iar meteorologii au actualizat sambata alertele de vreme rea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturile din Romania se prabușesc de la 35 la sub 20 de grade! Prognoza meteo pe doua saptamani pentru toate regiunile

01:05, 02.07.2024 - Vremea din Romania in prima jumatate a lunii iulie: pentru primele zile se anunța o racire puternica, in medie de la 35 de grade la 13. Urmeaza o creștere treptata a temperaturilor.Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 1 - 14 iulie.

Directorul ANM anunta o „saptamana africana” in Romania. Zilele in care temperatura resimțita va fi de 42 de grade

00:05, 18.06.2024 - Se anunta o „saptamana africana” in Romania. Vremea va fi caniculara, iar disconfortul termic va fi in creștere pana spre finalul primei saptamani. Disconfortul termic va fi in creștere in urmatoarele zile. Prognoza ANM arata cat vor crește temperaturile.

Prognoza meteo 12 iunie 2024. Cum e vremea in Romania și care sunt previziunile ANM pentru astazi

14:10, 11.06.2024 - Miercuri, 12 iunie 2024, vremea aduce canicula și disconfort termic ridicat. In unele vor fi in vigoare avertizari de Cod galben și Cod portocaliu de temperaturi ridicate. Descopera ce anunța meteorologii și la ce temperaturi ar trebui sa ne așteptam.

Meteorologii anunța canicula in Romania! A fost actualizata prognoza meteo pentru perioada 4 iunie - 1 iulie 2024 

09:21, 04.06.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au refacut prognoza meteo. Potrivit meteorologilor, pe tot parcursul lunii iunie, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele obisnuite, mai ales in regiunile sudice.

ANM anunta ca se schimba vremea in Romania! Diferențe mari de temperatura de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucuresti

10:30, 18.05.2024 - In acest weekend, vremea intra intr-un proces de incalzire. Cu toate acestea, nu vom scapa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, prezentand innorari temporare in Transilvania, Maramures și Moldova. De asemenea, acestea vor fi…

Vremea la extreme, Romania devastata de furtuni și grindina. La munte a nins viscolit

07:25, 13.05.2024 - Toata țara a fost devastata de furtuni, grindina și vijelii. Meteorologii au emis mai mute atenționari de vreme extrema in mai multe județe, dupa ce din senin s-a innorat. Mai multe șosele din țara au fost acoperite de gheața, sute de hectare de culturi agricole au fost distruse complet de grindina…

Prognoza meteo pentru luna mai. Cum va fi vremea in ultima luna de primavara

11:00, 03.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie anunța ca va fi vreme frumoasa in Romania in ultima luna de primavara. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, anunța specialiștii. Totuși, in unele zone va ploua.

ANM anunta vreme mai calda decat normalul perioadei in zona Dobrogea

15:50, 08.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie ANM informeaza ca vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru perioada din calendar, in timp ce ploile vor fi prezente in cantitati reduse si pe arii restranse. Dar iata prognoza meteo pentru urmatoarele saptamani in Dobrogea, conform ANM. Vremea va fi usor…


Ce parere ai despre aceasta stire?