Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorul Butoi, despre suspecta crimei de la metrou: „Din ceea ce am văzut, este rătăcita schizoidă tipică. Dacă va fi găsită iresponsabilă, ea nu se face vinovată”

Publicat:

, psiholog criminalist, spune ca ancheta crimei de la metroul bucurestean va fi una grea, asta pentru ca principala suspecta, femeia de 36 de ani retinuta de procurori, sufera cu siguranta de o afectiune psihica. „Avem de-a face cu bolnava psihic, care misuna printre noi. Legea sanatatii ne-a impins in brate toti bolnavii psihic, ascunzandu-se dupa asa zisul tratament ambulatoriu”, arata psihologul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Persoana ratacita in padure a fost gasita de echipajul canin

11:00, 15.06.2024 - Vineri seara, pompierii salajeni au fost solicitați sa intervina pentru cautarea unei persoane ratacite in padurea din apropierea localitații Poarta Salajului, județul Salaj. Persoana a fost in padure la cules de ciuperci, iar la un moment dat s-a indepartat de membrul familiei cu care era. Persoana…

Noi detalii in cazul crimei din Oradea. Sora femeii omorate, gasita subnutrita și ranita intr-un apartament

13:10, 11.06.2024 - Intr-un cartier de blocuri din Oradea aproape de locul unde a fost gasit cadavrul, poliția a descoperit o femeie subnutrita și cu rani pe tot corpul, care a fost transportata de urgența la spital.

Alerta pirotehnica! O valiza suspecta, gasita abandonata pe o strada

08:30, 30.05.2024 - Polițiștii din Constanța au fost sesizați joi dimineața despre prezența unei valize abandonate pe o strada din oraș. Potrivit IPJ Constanța, in jurul orei 6.30, polițiști au fost sesizați cu privire la faptul ca pe strada Democrației se afla o valiza abandonata.

Moarte violenta pentru Raisa, fetița din Dolj gasita intr-o rapa. Principalul suspect al crimei, ridicat de polițiști

10:31, 29.05.2024 - Noi informații ies la iveala in cazul fetiței de doar doi ani și cinci luni care a fost gasita moarta marți, 28 mai, intr-o rapa, in județul Dolj. Potrivit medicilor legiști, micuța a avut parte de o moarte violenta.

Un bihorean, amendat cu 17.000 de lei, dupa ce a abandonat pe strada 7 caței

09:46, 15.05.2024 - Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Poliția Bihor, plasa plina cu catei a fost gasita in urma cu doua saptamani de proprietarul unei case din Paleu. Aceasta fusese aruncata dintr-o masina, dupa cum a relatat persoana dispecerului de la numarul 112.Ajunși la fața locului, polițiștii Biroului…


Ce parere ai despre aceasta stire?