Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesoara de spital. Le predă matematică copiilor cu boli incurabile și le vindecă sufletele

Publicat:

Elisabeta Nița, profesoara de matematica, aduce lumea cifrelor mai aproape de copiii suferinzi, dar dornici sa invețe – multora, camera de spital le-a devenit clasa, iar lecțiile sunt facute dupa cum le permite boala

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evaluarea Naționala 2024. Subiectele la Matematica au fost grele: „I-a bubuit la grila!”

11:05, 27.06.2024 - Evaluarea Naționala 2024. Subiectele la Matematica au fost grele. Profesoara de matematica Denisa Tanasescu a declarat pentru „Adevarul” ca grila a fost cea care le-a pus elevilor probleme.

Evaluare Naționala 2024. Cum sa nu cazi in capcanele subiectelor la Matematica. Trucuri dezvaluite de o profesoara de la Colegul „ I.L Caragiale”

12:55, 26.06.2024 - Examenul de Evaluare Naționala 2024 continua maine cu proba la Matematica. Denisa Tanasescu, profesoara la Colegiul I.L.Caragiale din București ofera elevilor cateva sfaturi și trucuri pentru a evita capcanele subiectelor.

Cât costă meditațiile copiilor. Cât vor plăti părinții pentru un meditator la matematică în 2024

11:05, 27.04.2024 - In ziua de azi, presiunea academica asupra celor mici este una destul de mare, mai ales atunci cand vorbim despre competiția admiterii la liceu sau chiar la facultate. Aceste competiții devin din ce in ce mai intense pe masura ce trec anii, de aceea și tendința apariției unui numar din ce in ce mai…

O profesoara din Azuga data afara de la liceul unde preda, in urma unui scandal, primita la o unitate din București

09:55, 27.04.2024 - Cristina Dumitrescu, o profesoara de matematica data afara de la Liceul Teoretic din Azuga, județul Prahova, iși va continua cariera la Școala nr. 80 din București. Aceasta școala este situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Profesoara de romana care a spus ca „Luceafarul“ este roman, evaluata de Inspectoratul Școlar. Preda la cel mai bun colegiu din Buzau

19:10, 19.04.2024 - Este departe de a se incheia scandalul izbucnit la Colegiul Național „B.P. Hasdeu” din Buzau, din cauza unei profesoare de limba romana care a facut mai multe greșeli de exprimare la clasa. Ea și-a uimit elevii atunci cand le-a spus ca poezia „Luceafarul” este roman.

Ce a pațit o profesoara care a vrut sa dea meditații copiilor bogați din Dubai. Pentru ce a primit 3.000 de dolari

21:00, 15.04.2024 - Țara milionarilor, a excentricitaților și, fara doar și poate, a copiilor de bani gata. In 2020, o tanara a plecat din țara natala, in cautarea unei experiențe de neuitat. A ajuns sa lucreze pentru oameni cu averi colosale, iar acum iși spune povestea. O profesoara care a vrut sa dea meditații copiilor…

Matematica in patru pași, cu un plus de la natura. Profesoara premiata: „Viața este o școala“

06:50, 13.04.2024 - Tatiana Cristian, profesoara la o școala din Vrancea, iși invața elevii sa iși stabileasca obiective și cum sa le duca la indeplinire. Ii introduce in lumea fascinanta a matematicii și le arata ca au nevoie de matematica la absolut orice, de la un simplu calcul pana la studiul legilor gazelor.

IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum

18:36, 09.04.2024 - Familia indoliata anunta cu nemarginita durere, ca priveghiul dragei lor mama, soacra, bunica si strabunica, Franczia Katalin, profesoara de matematica... The post IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?