Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Produse pe care le consumi si care te omoara

Publicat:

Alimentele din ziua de azi nu mai sunt ce au fost odata, motiv pentru care lumea este tot mai interesata de un stil de viata sanatos, diete de detoxifiere si alimentatie raw-vegana. Iata cateva produse pe care le consumam zilnic, fara sa stim ca ne fac rau. Vezi ce sa eviti.
Carnea de pui
Majoritatea surselor de carne de pui din lume ofera carne de pui modificata genetic si indopata cu antibiotice. Pe langa faptul ca aceste medicamente servite puilor duc la crearea de noi tulpini de bacterii rezistente la antibiotice si foarte periculoase, ele cresc riscul de cancer.
Carnea

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

McDonald's renunta la inteligența artificiala: prea multe comenzi greșite, de la sunca pe inghețata la produse nesolicitate

07:10, 25.06.2024 - McDonald's renunța la inteligența artificiala. Sistemul conceput pentru a colecta comenzi și instalat in mii de restaurante drive-through a facut prea multe erori in colectarea comenzilor automate, scrie La Stampa, citat de Rador Radio Romania.

Leasing camioane: soluția ideala pentru afacerea ta

12:10, 07.06.2024 - Leasingul de camioane a devenit o opțiune tot mai populara pentru afacerile care necesita vehicule grele pentru transport și logistica. Acest articol exploreaza avantajele leasingului de camioane, tipurile de leasing disponibile și cum sa alegi cea mai buna soluție pentru nevoile tale de afaceri.Ce…

Diete speciale. Ce inseamna sa fii pescetarian și cat de greu poți ține aceasta dieta

13:05, 23.05.2024 - Intr-o lume in care alimentația sanatoasa și sustenabilitatea devin prioritați tot mai importante, dieta pescetariana caștiga popularitate. Aceasta dieta reprezinta o abordare alimentara care imbina beneficiile vegetarianismului cu consumul de pește și fructe de mare. Deși pescetarianismul nu este o…

Alimentele anti-foame, dezvaluite de nutriționistul Mihaela Bilic. „Ne satura cu puține calorii. Fara sa ne puna in pericol silueta!”

17:00, 21.05.2024 - Nutriționist experimentat, cu o experiența bogata in domeniu, Mihaela Bilic a descoperit un secret al sanatații, care poate schimba modul in care abordam alimentația și relația noastra cu corpul nostru.  Mihaela Bilic a prezentat pe pagina sa de Facebook alimentele care ne vor ajuta sa nu mai ne lasam…

Sarea poate crește riscul de cancer cu 40%. Descoperire șocanta

08:31, 10.05.2024 -   Nutriționiștii de la Centrul pentru Sanatate Publica de la Universitatea din Viena au descoperit ca persoanele din Marea Britanie care adaugau sare la majoritatea meselor lor aveau cu 41% mai multe șanse de a dezvolta cancer la stomac decat cele care foloseau acest produs cu moderație, scrie dailymail.co.uk.Studii…

Un pește apreciat de romani. De ce i s-a dedicat ”o zi mondiala”

10:20, 02.05.2024 - Ziua mondiala a tonului este marcata anual la data de 2 mai si a fost stabilita de Adunarea Generala a Natiunilor Unite, prin Rezolutia 71/124 din 7 decembrie 2016. Tonul este o specie de peste foarte importanta din punct de vedere economic, atat pentru tarile dezvoltate, cat si pentru tarile in curs…

Carnea de miel s-a scumpit in targuri. „Știe cineva cum se crește, cat am cheltuit pana acum?!”

16:25, 29.04.2024 - Au inceput sacrificarile in targurile care și-au autorizat astfel de puncte, iar prețul carnii de miel este cu 10-15 lei și chiar 20 lei/kg mai mare decat cu trei saptamani in urma, cand s-au vandut primii miei.

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…


Ce parere ai despre aceasta stire?