Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorul Republicii din Paris a vorbit despre atacul de la Nisa: ”Bouhlel s-a interesat recent de jihadism”

Publicat:

BILANTUL

Bilantul este de "84 de persoane decedate", inclusiv zece copii si adolescenti, "74 de raniti in continuare spitalizati, 28 la reanimare, cu un prognistic vital angajat in cazul a 19 dintre ei".

"Pana in aceasta zi si pana la aceasta ora, 71 de victime decedate au fost formal identificate, 52 de permise de inhumare au fost eliberate".

PREMEDITAREA

"Investigatiile permit in acest stadiu sa se determine caracterul determinat al atentatului comis pe 14 iulie la Nisa".

a contactat o firma de inchirieri din Saint-Laurent…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Bilanț catastrofal dupa atacul rus la un supermarket din Harkov: Sunt zeci de persoane decedate

17:40, 26.05.2024 - Bilantul atacului rus la un supermarket de bricolaj, la Harkov, al doilea cel mai mare oras ucrainean, a crescut la 11 morti duminica, la la o zi dupa acest atac denuntat de catre presedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept ”josnic”, relateaza AFP.

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Borussia Dortmund - PSG, duel tare in semifinala UCL, intr-o atmosfera incendiara: Parizenii nu au putut sa doboare „Zidul Galben”

08:45, 02.05.2024 - Borussia Dortmund s-a impus in fața celor de la PSG, scor 1-0, in manșa tur din semifinalele Champions League. Niclas Fullkrug a marcat singurul gol al partidei din Germania, iar Borussia Dortmund mai are doar un pas pana la finala Champions League: returul de la Paris, scrie digisport.ro .

Noapte „incendiara”, la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite

17:11, 30.04.2024 - Totul dupa ce locuințele le-au fost cuprinse de incendii Sursa articolului: Noapte „incendiara", la Paris. 4 persoane au murit și alte 4 au fost ranite Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Singurul anunț facut de Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, cu privire la inmormantarea fratelui sau, Costel Corduneanu. Sute de persoane au mers la priveghi

08:55, 17.04.2024 - Sunt momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a fost prima zi de priveghi, iar rudele pun la cale ultimele detalii pentru inmormantare. Va fi condus pe ultimul drum vineri, la ora 14.00 și va fi inmormantat la Cimitirul „Eternitatea”. Din familia interlopului, cel care a facut primele…

FALSE “MAICUȚE”, reținute pentru INȘELACIUNE! Au obținut peste 250.000 de lei din servicii ritualice online

10:11, 04.04.2024 - Noua persoane, cu varste intre 18 si 75 de ani, din judetele Vrancea, Galati si Valcea, au pretins ca sunt maicute si au oferit servicii ritualice pe internet, iar prejudiciul in acest caz depaseste 250.000 de lei. Trei false maicuțe au fost reținute, relateaza News.ro. Politistii si procurorii au facut…


Ce parere ai despre aceasta stire?